Kavioliitossa 30v
Kavioliitossa 30v

Kyra Kyrklund ja minä

Nyt on tultu siihen pisteeseen, että näin unta Kyra Kyrklundista. Hän oli rakastunut minuun, ja toi minulle jatkuvasti ihania salaatteja. Itse hän söi pelkästään kalaa ja makkaraa. Hän halusi käpertyä yöksi kainalooni ja minä olin vaivautunut, sillä arvostan Kyraa ihan hulluna, mutta sensuaalisesti hän ei värisytä sieluni kannelta ollenkaan. Olin puun ja kuoren välissä. Kyra myös kuorsasi. Taivaalle kiitos heräsin ja päästin koiran ulos.

Hevoseni on yhä pullea ja epäponteva. Liikkeelle saa lähes pelästyttää. Tänään vuorossa oli oliivikuolainkokeilu ja jumppasarja. Yhdessä ihan okei. Siihen liitettynä +23 astetta iltakasilta, tunnelma oli melko hikinen. Vasta pesemäni hevonen eritti kaikesta huolimatta karmean määrän ruskeaa hikeä ainoaan, valkoiseen satulahuopaani. Mistä se tulee? Pesin sekä kopukan että huovan, jonka jälkeen eritin itse ruskeaa hikeä. Koira katsoi minua pahoinvoiden.

Seuraavaksi ajattelin ryhtyä miettimään millä rehuyhdistelmällä saan hevoseni a) valtavaan lihakseen ja b) innokkaaksi. Nythän hän on pulska ja vätys. Siinäpä alkaakin jännä vyyhti. Saattaa kakkakin lentää, mutta kunhan heppa kulkee eikä vaivaannu!

En ole muuten ostanut uutta riimua, koska Expensive on nykyään niin tunnettu ja ihailtu. Kannattaa tulla kauempaakin katsomaan!

Kommentit (3)

  1. VillaKoira

    Ihana blogi! Kaveri postasi linkin eilen fb:ssa ja innostuin lukemaan. Ruskeeta hikee puskettiin murumussujen kanssa eilisen tallipäivän jälkeen ja haistiin herkulta paarman pureminimme, mut hymyt korvissa kaikilla 🙂 ! Jaa, ja milloin se oivaltaminen alkaa? En tiiä, ehkä kun oivaltaa, et valmiiksi ei tuu koskaan tai et oivaltaa oivaltavansa jotain edes joskus 🙂 ! Hepat <3 !

  2. admin

    hei kiitos, veikkonen! on se kyllä enemmän elämäntyyli kuin harrastus 😉

  3. Viivi

    Mullakin kaveri linkitti eilen fb:n kautta (kenties sama kaveri) ja luin sitten tänään koko blogin läpi. Aivan loistava! Lisää vaan tekstiä tulemaan, ja laita kuva hevosestasikin? 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *