Kavioliitossa 30v
Kavioliitossa 30v

Mihin rahasi laitat ei ole sinun asiasi

MITEN TÄMÄ HORSE SHOWKIN ON TÄLLÄ TAVALLA TEHTY?
MITEN TÄMÄ HORSE SHOWKIN ON TÄLLÄ TAVALLA TEHTY? (tuoreen tutkimuksen mukaan kävijät ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä)

Ratsastuskeskus Ainon omistaja ja rakennuttaja Erkki Siltala oli antanut haastattelun lehteen. Juttu oli oikein kiva, siitä kävi hyvin ilmi kuinka energinen, hyvällä tavalla hullu ja toimelias Siltala on. Mies ei myöskään alleviivannut tietävänsä kaikkea, mikä on melko tavatonta maassamme. Oivalsi myös kehaista vanhoja jääriä, jotka oikeasti tietävät missä on järkeä ja missä ei. Jokaisenhan ei ole pakko ihan omajalkaisesti pudota suohon, voi kysyä myös vinkkejä. Sillä ajatuksella oli Siltakin liikkeellä kun läksi kyselemään muilta maneesin rakentaneilta, että mites vältitte sudenkuopat vai vältittekö. Ihan huippusaavutus oli jonkun neropatin vastaus, että tervetuloa vaan meille katsomaan, maksaa 400 euroa KATSOA! EI HERRAJUMALA TÄTÄ MAATA.

Kenen täällä edes kannattaa tehdä yhtään mitään, kun moiset kyynaamat pitävät vain omia puoliaan?

Hyvin usein ratsastusyrittäjälläkin on kauhea huoli ettei asiakas vaan karkaa naapuriin. Estääkseen sen he eivät suinkaan pohdi omia palvelujaan, vaan HAUKKUVAT NAAPURIA  tai yrittävät muin tavoin pitää asiakkaan kaukana sieltä. Eikä tämä tietenkään rajoitu ratsastusporukoihin. Jos minä menen ostamaan autoa, enkä yhdestä kaupasta sitä löydä, mutta myyjä neuvoo naapuriin, pidän neuvojaa suuressa arvossa. Hän haluaa, että minua palvellaan, riippumatta siitä sattuuko hänellä olemaan sitä mitä etsin. Tekee mieli osta väkisin auto, jota ei tarvitse. Ensi kerralla menen aivan varmasti ensimmäisenä sinne ja neuvon kaverit myös.

Myönnän, tällä kertaa kurkistin Hevostalli.netin keskustelua Siltalan tiimoilta. Johan sieltäkin löytyi ihmisiä, jotka löytäisivät negatiivisen puolen vaikka kadulta löydetystä rahasalkusta. Mitä ihmettä teille on syötetty, kyynaamat? Miksi joku ei saisi tehdä hyvää OMILLA MILJOONILLAAN, ihan omalla tyylillä? Miksi ei saisi havitella kuuta taivaalta? Kukaan sitä kuuta kuitenkaan saa, joten ei mitään hätää.

Myönteinen suhtautuminen toisten ihmisten liiketoimintaan kumuloi myönteistä suhtautumista juuri minuun päin. Jos minä kehun muita, leimaudun KIVAKSI IHMISEKSI. Jos olen KIVA IHMINEN, moni haluaa tehdä juttuja kanssani. Jos etsin aina viittä virhettä, eihän kukaan uskalla edes lähestyä minua. Saatanhan löytää sinusta virheen.

Iloitaan niistä, jotka yrittävät yhteisen hyvän puolesta! After all, heitä on kuietnkin ehkä viisi.

Hyvää SAARA AALTOA kaikille!

Kommentit (4)

 1. *Minna*

  Olipa hyvä teksti taas kerran! Ja telkusta satuin kattomaan teinijutun, ai hitsi, että olen suuri fanisi!!

  • Någon Annan

   Katjahan vois ryhtyä kokopäivätoimiseksi bloggaajaksi ja perustaa myös lapsiaiheisen blogin 🙂 Käytännön vinkit siihen, miten kasvatat lapsistasi mukavia ihmisiä, tai jotain. Lukisin!

  • katjastahl

   Haha! Tuurilla saanu omat jotenki inhimilliseks, aika riskipeliä ois. n voi muuta sanoa ku että puhukaa suoraan niille kakaroille. Ne on AINA fiksumpia kuin me luullaan.

  • katjastahl

   kiitos! välillä joutuu käymään telsussa muistuttamassa, että oon olemassa. niillä keinoin riittää töitä ja rahaa = hevoset.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *