Kavioliitossa 30v
Kavioliitossa 30v

Pasi on syntynyt!

…ja perkule se onkin Hilppa! Miten voi mennä tieteellinen tutkimus niin mettään? Aivan selvästi tunsin sillä kuuluisalla gut-feelingillä, että oria tässä tehdään. Myös Tössän vakuuttava kultasormustemppu kertoi lapsen olevan ori. Tosin tulkintatavasta on jo nyt esitetty vastaväitteitä. Että onko se pyörivä kultasormus sittenkin tamma. Lisää rahaa tieteelle, sanon minä!

Kattokaa nyt, herran jumala!
21.4. klo  00.26 puhelimeeni tuli viesti. Pasi repsotti äidistään ulos melkein kokonaan. Ja sitten info: tammavarsa on syntynyt. Ei siis mitä! Laksettu aika oli siis 6.5.! Ja muka tamma! Mitä peliä tämä on? Seuraava päivä sovittuna aamusta iltaan ohjelmaa!
Ajoimme samana iltapäivänä tyttäreni, hevosenomistajan kanssa Hauholle, mukanamme oiva valokuvaaja Anna Aalto. Pääsimme lähtemään aiottua rivakammin, koska Me Naiset -lehteen tekeillä oleva juttu minusta alkoi vaikuttaa Hevosurheilun artikkelilta, kun ei suusta oikein muuta tullut kuin hevosläppää. Juttuihini täysin väsyneinä toimittaja ja kuvaaja päästivät mut karkuun. Kiitos siitä.

Mikään ei ole kuin ennen.

Äiti, tuo oma hevoseni, on totaalinen curling-vanhempi, ei sekunniksikaan päästä lasta silmistään. Kuulemma normaalisti lapsi seuraa äitiä, meillä Hilppa menee minne lippa näyttää ja äiti vouhottaa perässä.
Kuvissa Hilppa on noin 18 tuntia vanha. VANHA. Eihän täs o mitään järkee.

Laitan lisää matskua kun ymmärrän miten se tehdään. Koittakaa kestää!

Kommentit (15)

 1. admin

  Niinpä! Kiitos kaikille onnittelijoille! Humala pienestä eläimestä jatkuu, eikä katko kiinnostele.

 2. Laura

  Onnittelut pikku "pasittaresta" 🙂

 3. sannas

  Onnea, ihana HilpPasi!

 4. Enni

  Oh my! Miten pittuinen <3 Onnea terveestä lapsihevosesta!

 5. Heidi

  Onnea! Minäkin, ehkä jo huomenna, hemu! Jännittää kalamasti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *