Kavioliitossa 30v
Kavioliitossa 30v

Pullukka menee Horse Showhun, apuaaaaa!

Mikä ongelma? Olen täysin valmis.
Mikä ongelma? Olen täysin valmis.

Voi kauhistuksen kanahäkki, mitä olenkaan mennyt tekemään. Olen taas kerran antautunut median alttarille. Olen kehittänyt Radio Novan kanssa kuvion, jossa Oku ja Esko opettelevat ratsastamaan (muka), ja menevät sitten täydessä tällingissä Pullukalla Horse Showhun. Nyt alkaa kauhu nousta kurkkuun. Mutta miksi? Koska la klo 201.5.

 1. Pullukka on nimensä veroinen. Sen satula hieman pyörii, koska se on niin pyöreä. Eläinsuojeluviranomaiset hyökkäävät ovelta kimppuuni, koska hevosellani on vähän massua. Ei sillä mitään ihraniskaa tms. ole, mutta pötsi löytyy.
 2. Pullukka ei ole koskaan täysin puhdas. Jos pesen sen perjantaiyönä (aiemmin en ehdi), se ehtii kevyesti möyrimään itsensä ruskeaksi, vaikka olisi mikä jakku päällä. Ainakin ripaskat voi heittää häntään ja huiskia sillä, jollei muuten.
 3. Mitä jos se alkaa pyörtyä siellä sen yleisön edessä?
 4. Miltä se näyttää, kun rinnalla on kaiken maailman Pacific Des Essartseja sun muita? Takapihan Taunukselta. Kamalaa.
 5. Todellako käyn lainaamassa auton pe-yönä, käyn pesemässä hevosen, ajan kotiin, otan tirsat, ajan tallille, työnnän hepan koppiin, ajan jäähallille, kippaan järkyttyneen Pullukan talliin parkkialueelle, juonnan ja häslään koko päivän, haen hevosen, joku verkkaa sen, vien sen Areenalle, Esko ja Oku hyppää, vien Pullukan takaisin talliin, jatkan juontamista, haen Pullukan, lastaan sen koppiin, vien sen kotiin? Kyllä, näin se menee. Ja saapuu oikea yö.
 6. Meillä on teille yllätys Horse Showssa, miten se menee? Onko se kaikkien mielestä ihana? Vaiko eikö?
 7. Mitä jos minä pyörryn ja luhistun paineen alla? Sähköpostini luhistui jo.
 8. Jos rengas puhkeaa? Myrsky puhkeaa? Flunssa puhkeaa?
 9. Mitä jos?
 10. Mitä?

No niin Katja, nyt kamomillateetä litra. Se rauhoittaa.

Riläks, Katja! Its only Horse Show.
Riläks, Katja! Its only Horse Show.

Kommentit (14)

 1. Ritu

  Tuossa tilanteessa eniten itseäni jännittäisi ehkä se, miten hevonen isossa tapahtumassa käyttäytyy kokemattomien ratsastajiensa kanssa, muista tilanteista varmasti selviää tavalla tai toisella 😀 Tämä olisi kyllä hauska päästä itse näkemään, onkohan tästä Okun, Eskon ja Pullukan tempauksesta mahdollista nähdä jokin kooste tapahtuman jälkeen? En (ainakaan vielä tähän mennessä) ole saanut aikaiseksi hommata Horse Showhun lippuja ja Ylen lähettämissä koosteissa tätä ei varmaan pääse näkemään?

  • katjastahl

   Novalla on joku video, varmaan saan sen sieltä kun viikonloppu on taputeltu. Laitan heti jakoon! Jännitin ihan älyttömästi juurikin Pullukan reagointia paikkaan ja ääniin, mutta hän on selvästikin shownainen 😀

 2. Maarit L.

  Loistava idea! Me jotka emme pääse paikalle voisimmekin hukuttaa Ylen pyyntöihin kuvata myös tämän hienon osion – livelähetys lienee liikaa pyydetty. Keneen kannattaa olla yhteydessä? 😉

  • katjastahl

   No siis Pullukkahan esiintyy myös Ylellä, GP-radan perässä on klippi, missä Niki Juusela hyppää Pullukan selkään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *