Kavioliitossa 30v
Kavioliitossa 30v

Ratsastus, vanhojen likaisten miesten ja nuorten tyttöjen laji

Hevoset on ihania, mutta niistä tykkäävät ihmiset ei aina ole.
Hevoset on ihania, mutta niistä tykkäävät ihmiset ei aina ole.

Viime, ei kun tällä viikolla taisi tulla tuomio Cajus Aminoffille seksuaalisesta sotkeentumisesta nuoriin tyttöihin. Tytöt olivat seksin tapahtumishetkellä 14- ja 15-vuotiaita. Minun tyttäreni on nyt 14. Hän kysyi aiheellisesti, että ”äiti, miksi joku haluaa harrastaa seksiä jonkun satavuotiaan ukon kanssa?” Niin. En kyllä tiedä, kai sellaisiakin on, mutta aika harvassa. Valitettavaa tässä on, että olen yllättynyt ainoastaan siitä, että kyseessä on juuri Cajus. Hänestä en ole kuullut yleisiä varoituksia. Monista muista sen sijaan olen. Itse en ole koskaan joutunut minkään sorttisen häirinnän kohteeksi millään tallilla. Ehkä se johtuu machosta luonteestani. Tai sitten ei vain ole osunut kohdalle.

Mietin asiaa melko hartaasti, halusin ymmärtää mistä on kyse. Ensin tuumin asiaa Cajuksen kannalta. Hän on 69-vuotias ja saattaa olla hyvinkin viriili vielä. Hyväkuntoinen ihminen. Jos tekee mieli olla naisten kanssa sillai, se varmasti onnistuisi ihan ok:n näköiseltä herrasmieheltä ongelmitta. Jos taas haluaa olla sillai nuorten tyttöjen kanssa (siis alle 18-vuotiaiden), on ihan vaan sairas. Mikäli tyttö on ilmaissut miehelle halunsa, olisi tässä vaiheessa kellojen soitava ja lujaa.

Mies on siis toiminut väärin, näin sanoi oikeuslaitos. Se on totta.

Olen nähnyt ISOISSA ratsastuskilpailuissa paljonkin vispilänkauppaa vanhojen miesten ja nuorten tyttöjen välillä. Tytöt ovat toki jo 18-vuotiaita, jopa yli 20, mutta minun silmissäni he ovat varsoja. Vanhat gurut naurattavat tyttöjä rocktähtien lailla ja vievät plikat sitten asuntovaunuunsa. Joskus useammankin kuin yhden. Aamulla hommat jatkuvat normaalisti, kaikki kokemusta rikkaampana. Niin se homma menee. Itse asiassa rockmaailmassa kuvio on hyvinkin paljon samanlainen. Jotain tyyppiä ihannoidaan hänen suoritustensa perusteella (ratsastus tai kitaransoitto, ihan sama) ja menestys vetää nuoria naisia puoleensa kuin magneetti.

Vanhat tutut hevosmuijat sanovat, että Cajus on vain jäävuoren huippu. Toivottavasti he ovat väärässä.

Nuori nainen (yli 18-vuotias), jos mietit viettäisikö yön taitavan ratsastajan vieressä, mieti näitä:

1. Tykkäisitkö kaverista yhtä paljon, jos hän olisi putkimies, bussikuski tai opettaja?

2. Ymmärräthän, että et ole ainoa.

3. Mitä yhteisestä yöstä seuraa? Ei ehkä kannata.

4. Tunnetko ketään, joka on päässyt reittä pitkin elämässään johonkin mielekkääseen asemaan?

Näihin sanoihin päätän äidin puheenvuoron: jos olet alaikäinen, sano ei.

original

Kirjoitusta muokattu 13.9. klo 22.15. Aiemmesta versiosta sai käsityksen, että tyttöjä syllistettäisiin, mikä ei lainkaan ole kirjoittajan ajatus.

Kommentit (22)

 1. Masa

  Monissa paikoissa nuoret tytöt kyttää vanhempia miehiä kokeilujen toivossa,näin se on ollu iät ja ajat nykyään vaan tahti kiihtyy kun pitää olla jo niin nuorena niin aikuinen!

  • katjastahl

   niinkö on, Matti.

  • Eero Tillanen

   Katja, monissa kauppakeskuksissa matumiehet ”groomaavat” tyttöjä varsin avoimesti seksiin kanssaan ja tytöt myös myyvät seksiä tavaroita ja vaatteita vastaan: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010071012018909_uu.shtml

   Lisäksi matumiehet raiskaavat alaikäisiä, saamatta siitä mitään rangaistusta. Tämän vuoden keväällä Ison Omenan lähellä 10 afgaanimatua joukkoraiskasi 14-vuotiaan tytön ja poliisi ei edes suostunut tutkimaan asiaa! Tytön isä kirjoitteli FB:ssa asiasta varsin avoimesti. Sen sijaan poliisi kyllä suojeli näitä matuja, kun SOO:n miehet ja naiset menivät suojelemaan tyttöä ja tämän perhettä, kun matut olivat uhanneet raiskaavansa tytön ja tappavansa tämän perheen, mikäli tyttö kertoisi raiskauksesta kenellekään.

   Tällaisessa Suomessa me elämme 2017, tasa-arvoa lain edessä ei enää ole. Cajus sai mitä ansaitsi, mutta nämä matut pääsevät törkeistäkin raiskauksista sanoisinko, kuin hevonen veräjästä.

   Mitä tulee Matin mainitsemaan asiaan, lasten ja nuorten täytyisi antaa kehittyä rauhassa aikuisiksi. Yhteiskunta on yliseksuaalistunut ja se ajaa nuoret ja jopa lapset käyttäytymään kuin aikuiset.

 2. Ritu

  On tainnu Katjakin käydä asuntovaunuissa ja ties missä kun noin hyvin asiat tietää,noo mitä isot edellä sitä pienet perässä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *