Saksan ja Latvian kannattajat kiihkeimpiä – leijonafanit keskikastia somessa

leijonapaita

[jsoncontentimporter
url=”https://api.underhood.co/v2.0/listing/user-listing/ro4FV7F4Iz5sMJ58HJHIrtOFozxffLbGDT8DaEdMro” basenode=”data.companies” numberofdisplayeditems=”10″]

[/jsoncontentimporter]

#{index} {name} {score} {changeCharacter}

Eihän siitä taaskaan mitään pitänyt tulla, mutta tulikin. Suomen jääkiekkomaajoukkue on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä jo ennen viimeistä peliään ja fanien pelipaidat kääntyvät niin että suhina käy.

Alussa leijoniin ei uskonut oikein kukaan. Valmentaja Marjamäen eroa vaadittiin laajasti sosiaalisessa mediassa ja jokainen matsi johti pilkkaan ja haukkuihin.

Sunnuntaisessa Sveitsi-ottelussa terhakkaasti pelannut leijonalauma nosti fanien uskoa, mikä alkaa pikkuhiljaa näkyä myös Underhoodin mittareissa. Kiihko on kuitenkin vasta kasvamassa.

Jatkopaikkansa varmistaneista tai puolivälieräpaikkaa tavoittelevista joukkueista kovin somehurmos on Saksan faneilla, jotka tunnetaankin kiihkeinä. Toiseksi kovin meininki on latvialaisilla, joiden joukkue on yllättänyt reippailla otteillaan. Kolmantena keikkuu yksi leijonien lempivastustajista Venäjä.

Mutta tärkeintähän on, että meidän meinkimme on parempi kuin ruotsalaisilla. Tre Kronor ja Leijonat ovat kulkeneet kisojen ajan pisteissään rinta rinnan ja ainakin tänään Leijonat johtaa viidellä kymmenyksellä.

Arvosanat tarkistetaan päivittäin. Tilanteen kehittymistä voi seurata tällä sivulla. Lisää tietoa joukkueiden somemeiningistä saat klikkaamalla joukkueen nimeä tai osoitteesta Underhood.co.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *