Lola O. listaa: Top 10 irtokarkit

Heippa! 

Mun blogit on usein kauhean täynnä asiaa, mutta nyt on luvassa joukkoon myös vähän kevyempää luettavaa sulle, joka et jaksa noita mun vakavampia pohdintojani. 

Moni ei varmastikaan tiedä, mutta olen aivan käsittämätön lista-ihminen. Listaan koko ajan jotain asioita elämästäni ja ympärillä olevasta maailmastani, jollen paperille, tietsikkaan tai kännykkään, niin sitten ainakin päässäni. 

Multa myös kysytään tosi paljon erilaisia ”sun suosikit”-listauksia, ja aiheet on vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä. Nyt ajattelin saada kaksi kärpästä yhellä iskulla.

Joka puolella jaetaan nyt niin paljon kaikkea superfoodia, terveellistä, ja hillittyä ja rajotettua, että mä ajattelin tehdä jotain ihan muuta, ja teinkin ensimmäisen listan iloisista ja värikkäistä, niin lasten kuin aikuistenkin rakastamista aitoakin aidommista irtokarkeista.

Päätin ihan ensin listata mun tämän hetken suosikki irtokarkit. Tällä hetkellä tarkoitamme tätä päivää, mieli voi muuttua ja se on sallittua, eli tällä hetkellä tuo pussi näyttäisi tältä.

Aloitetaan loppupäästä.

10. Haribo banaanit

En koskaan ostaisi näitä pelkästään, koska näiden rinnalle tarvii jotakin vähemmän makeeta. Ei vakiokalustoa pussissa, mutta kun on, niin juuri nämä Haribon karheapintaiset.

Banaanit

9. Haribo colatutit

Jotain colaa pitää löytyä mun pussista aina, ja yleensä tykkään enemmän näistä tuteista kuin vaikkapa colapulloista, koska nää on kovempia ja jännempiä.

Colatutit

8. Rollo toffeet

Paperikarkit ei ole vakio mun irtsaripussissa, mutta sitten kun on, näitä täytyy olla. Normaali toffee vai musta lakritsitoffee, no ne hiukan tarvii toisensa, mutta niitä ei voi syödä sekaisin, vaan yksi maku kerrallaan.

Rollo

7. Lumipantteri, hedelmä

Piristävä lisä irtsaripussiin, mutta mentholin takia nämä usein valikoituvat joko ensimmäisiksi tai viimeisiksi syötäviksi, näitä ei voi sekoitella muiden hedelmäkarkkien kanssa.

Lumipantterit

6. Hedelmäkrokotiili

En ole isojen karkkien suuri fani, mutta nämä isot lötköt krokotiilit ovat hauska lisä pussiin. Yleensä sinne eksyy uiskentelemaan yksi tai kaksi yksilöä, ei enempää.

Krokotiilit

5. Fazer horoskooppi

Olen hedelmäkarkkien suuri ystävä, ja nämä on sellaisia hyviä perus hedelmäkarkkeja. En hoksannut horoskooppiaihetta, ennen kuin luin blogia varten karkkien nimen laarin kyljestä.

Horoskoopit

4. Fazer Amazon

Toinen hyvä perus hedelmäkarkki, hieman pienempi ja useimmin pussiin valikoituva kuin edellinen. 

Amazon

3. Vanhat mini hedelmäautot

Nämä autot on hyviä, perus hedelmää, vähän enemmän pureskeltavaa, mutta sen verran isoja, että pari pussissa riittää.

Vanha mini hedelmäauto

2. Peikonmarja

Luen aina lapusta pekonimarja, joten voisin kutsua näitä sillä nimellä. Nämä hedelmämarjat on sellaisia pieniä, nättejä, söpöjä ja ihania, joita voisin ottaa helposti pelkästään koko pussillisen. Ihanan pieniä ja pehmeitä, jotka tipahtelee ja katoaa karkkipussin pieniin koloihin, ja niitä löytyy aina karkkien vähentyessä yllätyksellisesti lisää.

Peikonmarja

1. Ferrari

Punaiset ferrarit. Näitä on ostettu monesti pelkästään, ja joskus iskee mielihalu vain ja ainoastaan punaisiin ferrareihin. Olen myös tutustuttanut monet työyhteisöni ja irtokarkkien ystävät näihin. Vähintään yksi on löydyttävä pussiin. Jos valikoimassa ei ole punaisia ferrareita, lähden pettyneenä metsästämään niitä muualta. Näiden perässä on myös ajettu muutamia kilometrejä. Vaatii töitä, vaatii jauhamista, ja riippuen karkin sen hetkisestä kovuudesta, saa ihan eri kokemuksen.

Ferrarit

Iloisia irtsarihetkiä kaikille!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *