30 vuotta hulluttelua

Stockmannin Hullut Päivät täyttävät 30 vuotta. Legendaariset keltaiset päivät kokevat nyt uudistuksen.

Olin aamulla Hullujen Päivien infossa, tavaratalon kuuluisassa kulmanäyteikkunassa. Enpä ole ennen ollutkaan ”näyteikkunasomiste”.

Mitä uutta ”Hullareilla”? Viisipäiväinen tapahtuman jokainen päivä on teemoitettu. Lisäksi tarjolla on kultaisilla leimoilla merkittyjä erikoistuotteita, joiden määrä on pieni ja jotka on tehty vain Hulluja Päiviä varten. Tällaisia ovat mm. Finlaysonin Tom fo Finland -pussilakanat (400 kpl – varmasti loppuvat kesken), Oiva Toikan keltainen lasilintu, Aallon tuttu maljakko mustana jne.

Kaikki kanta-asiakkaat, jotka ovat ostaneet 50 eurolla, osallistuvat päivittäin 500 euron lahjakorttin arvontaan. Kultaisten haamujen löytäjät voivat saada palkinnoksi mm. Lumenen tuotteita. Ja jos hyvä tuuri käy, Helsingin keskustan tavaratalossa on mahdollisuus napata ilmapallo, jolla voi voittaa Haikon Kartanon hemmotteluviikonlopun, Finnairin Euroopan lennon tai lahjakortin tavaratalon kauneushoitoloihin tai ravintoloihin.

Lisäksi Helsingin keskustan tavaratalossa tähtiartistit esiintyvät: 6.4. klo 19 Ooppean kummitus, 7.4. klo 19 Irina, 8.4. klo 19 Sandhja, 9.4. Kengurumeininki-duo ja 10.4. Isac Elliot.

Eikä tässä vielä kaikki: jos et päässyt näkemään Oopperan supersuosittua Oopperan Kumitusta, nyt voi ostaa liput vain Stockmannin asiakkaille tarkoitettuun Oopperan Kummitukseen. Kannattaa olla heti keskiviikkona liikkeellä, jotta saa nämä liput.

Vuosien varrella olen ostanut Hulluilta Päiviltä lukuisat lentoliput, boutique-vaatteita, iltapukuja, mankelin, yleiskoneen, kosmetiikkaa, munkkeja… Ehkä helpompi olisi luetella, mitä en ole ostanut. No, autoa en ole ostanut sieltä.

Selasin viikonloppuna Hullujen Päivien kuvastoa. Kuvaston perusteella tuotteiden taso on noussut – eikä kaikkia tuotteita edes ole kuvastossa. Monen sivun yläkulma käännetty merkiksi niistä tuotteista, joista olen kiinnostunut: mm. merkkivaatteita, kodintekstiilejä, joululahjoiksi ja itselle. Ja tietysti lentolippuja.

Ainakin minua Hullut Päivät kiinnostavat nyt enemmän kuin esimerkiksi viime syksynä.  Eipä siis muuta kuin kohti Hulluja Päiviä.

Kaisa

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *