Naiselo 45+
Naiselo 45+

Aava Resort & Spa voitti taas!

Kuuden vuoden sitkeä puurtaminen on viimein huomattu Aasiassa. Atte Savisalon ja Kati Häkkisen perustama ja omistama Aava Resort & Spa on voittanut  tänä vuonna useita arvostettuja hotellialan palkintoja.

Viimeisin tunnustus jaettiin HAPA 2016-2018 -gaalassa Malesian Kuala Lumpurissa viime perjantaina.  Aava oli voitokas kahdessa kategoriassa:  HAPA Boutique Hotel/Resort  ja HAPA Resort of the Year, kilpailun kolmanneksi arvokkain palkinto.

aava

Vain muutama viikko aiemmin Aava Resort & Spa voitti World Luxury Hotel Awards -gaalassa Best Coastal Resort 2016 – Thailand -kategorian. Palkintoa pidetään hotellialan Oscar-palkintona.

Myös hotellin Aalto-ravintola on saanut tunnustusta osakseen voittaessaan World Luxury Restaurant Award 2016.

Lue lisää hotellista TÄÄLTÄ

Erityisesti Resort of the Year -tunnustus lämmittää mieltä.  ”HAPA on Aasiassa erittäin arvostettu. Meille kerrottiin, että näillä palkinnoilla ja tunnustuksilla halutaan osoittaa tukea ja arvostusta nuorille ja rohkeille yrittäjille”, kertoo Häkkinen.

Kati Häkkisen ja Atte Savisalon tie koko Aasian numero ykköseksi ei ole ollut helppo. Tukea ei ole saatu, vaan kaikki on tehty omin voimin. ”Uskomalla itseensä, toisiinsa, henkilökuntaansa, Khanomiin ja erilaisuuteen, olemme rakentaneet jotain, mikä nyt kuuden vuoden jälkeen saa  huomiota”, sanoo Häkkinen.

Laakereille ei jäädä nytkään lepäämään. Vielä on yksi voitto tavoiteltavana. Se on Resort&Spa -ikoni, jonka Aava aikoo voittaa ensi kerralla, Kati Häkkinen valottaa tulevaisuuden tavoitteitaan.

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *