Naiselo 45+
Naiselo 45+

Aikuinen iho pysyy kunnossa myös yksinkertaisella hoidolla kun tuotteet on valittu oikein

Kaupallinen yhteistyö: Esse Skincare

Jos karsastat monimutkaisia ja aikaavieviä ihonhoitorituaaleja, tässä sinulle oiva vaihtoehto. Ihonhoitohan ei ole rakettitiedettä, jossa sinun pitäisi olla lähestulkoon pikkukemisti, jotta osaisit valita oikeat tuotteet ja myös käyttää niitä oikein. Testasimme probioottista Esse Skincare -sarjaa ja yllätyimme sen helppokäyttöisyydestä. 

Kirjoitimme sarjasta keväällä, jolloin testaus käynnistyi. Luethan jutun TÄÄLTÄ  Nyt on tilinteon aika, sillä takana on pitkä testaus. Pitkä siksi, että hieman hurahdimme molemmat sarjaan.

Esse on koulutetuissa kauneushoitoloissa ja heidän edustamissa verkkokaupoissa myytävä ihonhoitosarja, joka pohjautuu ihon mikrobiomin palauttamiseen ja ylläpitämiseen probioottien, prebioottien ja kasviuutteiden avulla. Probioottisessa ihonhoidossa ei niinkään kytätä ryppyjä, vaan ihon kokonaisvaltaista hyvää oloa.  Kun iholle laitetaan hyviä mikrobeja, huonojen elinolosuhteet kuihtuvat, jolloin iho tasapainottuu.

esse ja sini peilin edessä

Esse Probiotic Skincare -sarjan tuotteet auttavat myös hidastamaan ikääntymisen aiheuttamia ihomuutoksia. Probiootit parantavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa, ihon suojamuuria ja syrjäyttävät ihon ikääntymistä aiheuttavia mikrobilajeja. Prebiootit edistävät hyödyllisten mikrobien eli probioottien kasvua.

Tuotteiden sisältämät kasviuutteet ovat standardoituja eli jokaisessa pisarassa on sama määrä kasviuutteiden aktiiviaineita. Avainasemassa ovat myös hyvät, luonnolliset rasvahapot, sillä ne pystyvät toimimaan iholla. Tuotteiden pH on 3,5-5,5.

Kävin keväällä kasvohoidossa. Kosmetologi Johanna tutki ihoni tarkkaan ja totesi sen olevan aivan normaali. Omasta mielestäni ihoni on kuiva, sillä se kiristelee ja kutisee herkästi. Hoitaja oli eri mieltä. Kotihoitoon hän suositteli alla olevia tuotteita. Aloitin niiden käyttämisen todella skeptisesti, sillä epäilin kosteustehon riittävyyttä.

ESSE4

Kesäajan hoitosetissä oli vain viisi tuotetta, joita käytin aamuin illoin. Helppoa ja toimivaa. Iho pysyi loistavassa kunnossa eikä kuivunut. Ammattilainen oli minua viisaampi, olisin valinnut aivan liian hoitavat tuotteet. Opetus: kuuntele ja tottele ammattilaista!

ESSE5

Esse Plus -linjan tuotteet ovat anti-age-hoitoa Ne sisältävät probioottien ja prebioottien lisäksi uutteita, joilla on palauttava ja ilmelihaksia rentouttava vaikutus. Se vähentää ryppyjen syntymistä.  Lisäksi tuotteissa on uutteita, jotka vähentävät ryppyjä ja kiinteyttävät ihoa. Tällainen on esimerkiksi Devil’s Claw, Kalaharista kerätty erämaakasvi, joka hidastaa ihon ikääntymistä suojaten samalla kollageenia ja elastiinia. Tämä kaksikkohan antaa iholle kiinteyden ja joustavuuden.

ESSSE1

Ihonpuhdistukseen olen käyttänyt Cream Cleanser -puhdistusainetta, joka poistaa hyvin meikinkin. Puhdistuksen jälkeen olen suihkutellut kasvoille ja kaulalle  Toner Plus -kasvovettä, jonka olen painellut kämmenillä kasvoille. Kasvovedessä on yksi parhaimmista suihkuista, joka saa nesteen tulemaan unelmankevyenä kosteushuntuna iholle. Kasvovettä olen suihkutellut kasvoille myös meikin päälle, jos iho on tuntunut kuivalta tai näyttänyt väsyneeltä.

ESSE3

Eye Contour -silmänympärysvoide lupaa hoitaa naururyppyjä, tummia silmänalusia ja turvotusta kosteuttamisen lisäksi. Kermamainen voide on melko notkeaa. Pieni tippa riitti hyvin silmänalusille ja silmäkulmiin. Iho näytti sileämmältä, mutta ennen kaikkea tuntui pehmeämmältä ja joustavalta. Kuivuus katosi ja myös pysyi poissa.

Ageless Serum näyttää kyntensä pitkäaikaisessa käytössä. Seerumi sisältää probiootteja, prebiootteeja, peptidejä, hyaluronihappoa ja kasviuutteita. Varsinainen tehococktail, joka levittyy hyvin puhtaalle iholle. Kesäajan levitin seerumin päälle suojaavaa Defence Moiturizer -kosteusvoidetta. Kaikille ihotyypeille sopiva voide suojaa ihoa myös ilmansaasteilta. Ihanan notkea voide osoittautui erittäin hyväksi kosteuttajaksi. Seerumi+voide -setti on anti-ageing-hoitoa parhaimmillaan, iho on hyvin kosteutettu ja ryhdikkään tuntuinen. toimi erittäin hyvin myös meikin alla, ei rullannut kertaakaan.

Syyskuussa kävin näyttämässä ihoani Naturals Good Companyn kauneushoitolassa. Minulle tehtiin kasvohoito, jonka nimi oli Esse Kasvohoito yksilöllisesti tarpeen mukaan. Hoidon aluksi kosmetologi Johanna tutki ihon kunnon ja värin. Molemmat saivat kiitosta.

Puhdistuksen jälkeen iho kuorittiin Esse BHA Exfoliatorilla. Kevyitä hedelmähappoja sisältävä kuorinta toimii monin tavoin: betahydroksihappo kirkastaa ihoa, maitohappo stimuloi kollageenituotantoa ja parantaa kosteustasapainoa. Mukana on myös ihoa rauhoittavaa aloe veraa, hoitavaa jojobaöljyä, rooibosuutetta, E- ja C-vitamiinia.

Erittäin ihanalta tuntuivat silmänympärysiholle laitettu Eye Contour Mask -naamio, joka kosteutti loistavasti ja häivytti osan juonteista. Kasvoille levitettiin Esse Intensivity Mask -naamio, joka on kehitetty erityisesti ryppyiselle ja veltostuneelle iholle.  Raaka-aineet, kuten Lactobacillus fermentaatti, tasapainottaa ihon mikrobikantaa yhdessä prebioottisen inuliinin kanssa. Parakrassiuute rentouttaa lihaksia voimakkaasti, jolloin juonteet näkyvät heikommin.

Hoito sisälsi myös ihanalta tuntuvaa, rentouttavaa hierontaa. Hoidon jälkeen iho suorastaan hehkui ja näytti levolliselta. Ja kaikki tämä ihanuus vain tunnissa!

esse-tuotteet2

Nyt kun kuiva ilma alkaa olla ihonhoidon haasteena, hoidon tehnyt Johanna suositteli kosteusvoiteeksi vahvistavaa ja tehokosteuttavaa Restorative Moisturizeria. Probiootteja, prebiootteja, hyaluronihappoa sisältävä voide lupaa optimoida ihon mikrobiomin hyvinvointia. Ja niin se tuntuu tekevän.

Tapasimme testiaikana myös sarjan kehittäjän Trevor Steynin. Hän kiteytti Esse-sarjan ajatuksen näin: ”Probiooteilla voimme siis palauttaa ihon ekosysteemin taas tasapainoon ja ihomme voi toimia optimaalisesti. Kuitenkin myös probioottien liikakäyttöä tulee välttää ja on tärkeää noudattaa tuotteiden käyttöohjeita.”

Kaisan hoitolakokemuksen ja käyttämät tuotteet löydät ensimmäisestä postauksesta. Kaisan tuotteistukseen kuului myös sarjan tähtituote eli Probiotic Serum.

Kaisa: ”Probiotic Serum tuntuu ylelliseltä. Se on sopinut iholleni täydellisesti. Iho pintakuivuus on tiessään, vaikka asunnon lämmitys on päällä tai olen ollut ilmastoiduissa tiloissa. Koostumus on tuntunut miellyttävältä.”

VINKKI

Jos innostut tästä luonnon raaka-aineisiin, probiootteihin ja prebiootteihin painottuvasta ihonhoitosarjasta, käy ensin kauneushoitolassa ja anna ammattilaisen valita sinulle sopivat tuotteet. Näin saat heti parhaat ominaisuudet ja hyödyt käyttöön ihollesi. Etkä osta turhaan vääränlaista tuotetta.

Naiselo 45+ -etuna uudet asiakkaat saavat marraskuussa varatuista, tunnin pituisesta Esse-hoidon hinnasta alennusta 20% lisensoidussa Esse-hoitolassa. Kampanjassa mukana olevet hoitolat löydät TÄÄLTÄ.

Sini ja Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *