Aikuisen naisen meikkivinkkejä à la Dior

Miten saa ripset näyttäviksi ja värin pysymään, miten tummat silmänaluset piilotetaan, käykö kissarajaus lurppaluomelle ja miten huulipuna pysyy? Ikiaikaisia ongelmia, joihin löytyy päteviä vastauksia.

Dior1Kävimme Kaisan kanssa viime viikolla Tukholmassa, Diorin kansainvälisessä meikkitilaisuudessa kuulemassa uusimpia meikkivinkkejä ja katsastamassa sarjan uutuuksia. Tapasimme myös ihastuttavan Laurent Martinin, joka on Diorin kansainvälinen meikkitaiteilija ja kouluttaja.

Saimme joukon käteviä vinkkejä:

Ripsiväri

IMG_7838

Käytä meikatessasi aina käsipeiliä ja taivuta päätä hieman takakenoon. Näin luomet tulevat esiin ja märät ripset eivät kosketa yläluomea.

Jos taivutat ripsiäsi, käytä vedenkestävää maskaraa. Se ylläpitää taivutuksen, kun taas vesiliukoinen suoristaa sen.

Älä turhaan pelkää vedenkestävää ripsiväriä, sillä se ei kuluta ripsiä. Päinvastoin, pitkäkestoisissa ripsiväreissä käytetään samoja hoitoaineita kuin hiustenhoitotuotteissa.

Kun levität ripsiväriä, laita massaa myös ripsien tyveen harjan kärjellä ja lisää ekstrakerros ulkonurkan ripsiin. Näin saat ripsiin kolmiulotteisuutta.

Jos ripsiväri tuhraa ihoa, anna värin kuivua, laita valokynää tahran päälle ja pyyhkäise siveltimellä iho puhtaaksi.

Silmänrajaus

Silmien muoto ratkaisee, mikä rajaus on suotuisin. Jos yläluomet jo lurpottavat, älä taiteile turhaan rajauksien kanssa, sillä ne eivät kumminkaan näy. Kokeile sen sijaan tummaa sumusilmä – eli smoky eyes -meikkiä. Sen voi tehdä myös värikkäällä tummalla, kuten kuvassa.

IMG_7862

Jos olet epävarma meikkaaja, levitä yhtä väriä koko luomelle ja harjaa ripsiin runsaasti ripsiväriä.

IMG_7854 (002)-001

Kokeile värejä rohkeasti. En ehkä itse olisi valinnut kuvan metallinhohteista petrolinvihreää, mutta väri olikin oikein hyvä asetuttuaan luomille.

Huulet

Käytä rohkeasti väriä, mutta hoida huulet ensin kuntoon. Kokeile vaikkapa Diorin sokeria ja öljyä sisältävää Dior Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balmia.

Kesän kuumin hitti on pitkäkestoinen Lip Tattoo, joka kestää pussailun eikä tartu juomalasinkaan reunaan. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai pohjustuksena huulipunalle, sillä se neutraloi huulten omaa väriä ja saa huulipunan värin näyttämään juuri oikealta.

Jos haluat muhkeamman näköiset huulet, levitä huulille täyteläistävää huulikiiltoa ennen kuin alat meikata. Tee sitten kasvomeikki ja meikkaa huulet vasta aivan lopuksi. Huulet ovat ehtineet pehmetä ja puna pysyy paremmin.

Katso myös videolta vinkki, kuinka peität tummat silmänaluset täältä.

Sini ja Kaisa

 

Kommentit (3)
 1. Edullisen huulten kuorinnan saatte kun sekoitatte pieneen määrään hunajaa vähän sokeria.
  Hyvää kesää kaikille!

 2. Lady of The Mess
  25.5.2017, 00:42

  Silmien meikkaus on kyllä vanhemmalla iällä ja silmälasien kanssa haasteellista ja siksipä sitä onkin juuttunut niihin omiin rutiineihinsa – pitäisi vain uskaltaa olla rohkeampi meikkaaja ja kokeilla uusiakin sävyjä.

  1. Hei

   Onhan sinulla suurentava käsipeili apuna?
   Rutiinithan voi pitää samoina, mutta vaihtaa vaikka luomivärin tai rajauskynän väriä, sekin piristää.
   Itse käytän kesällä tummansinistä rajausta talven mustan sijasn. Aion kokeilla tätä vihertävää luomiväriä.

   Hyvää viikonloppua

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *