Naiselo 45+
Naiselo 45+

Äitiä hellien

Yksi suosikkilahjani on hoitola- tai kampaamolahjakortti. Ne ovat henkilökohtaisia, kuten lahjan pitääkin. Olisin loukkaantunut, jos mieheni olisi ostanut minulle kattilan tai rikkaimurin.

Kokosimme Sinin kanssa muutaman hoitovinkin, jos satut saamaan hoitola- tai kampaamolahjakortin – tai jos et saa sellaista lahjaksi, mene niihin omalla kustannuksella.

Liftausta ja kosteutusta
Hoito: Lifting Code
Kesto: 90 min
Hinta 135 e
Hoitopaikka: Blue Lagoon, Kampin kauppakeskus, Helsinki

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen kasvot hierottiin pitkään imeyttäen paria eri seerumia, joissa oli mm. kosteuttavaa hyarulonihappoa, ihoa silottavia ja napakoittavia ainesosia. Tämä tuntui ylelliseltä ja rentouttavalta. Nukahtaminen oli lähempänä kuin yleensä hoidoissa. Hieronnan jälkeen kasvoille levitettiin erikoiskollageeninaamio. Naamion syväkosteuttava vaikutuksen tunsi välittömästi. Parinkymmenen minuutin hieronta kruunasi hoidon.

Hoidon jälkeen iho tuntui ravitulta, kasvonpiirteet näyttivät napakoituneilta ja ihossa oli hehkua. Nämä vaikutukset tuntuivat pitkään. Hoidon jälkeen kasvot eivät olleet kirjavat, vaan hoitolasta pystyin lähtemään ilman meikkivoidetta.

Hoito on oivallinen, jos ihossa on kuivuutta tai iho näyttää nuutuneelta ja elottomalta.

Kiinteytystä ja ravintoa
Hoito: Phyris Re
Kesto: 90  min
Hinta: 120 e
Hoitopaikka: Aila Airo, Pohjois-Esplanadi, Helsinki

Viuhkasiveltimellä levitetyn puhdistusaineen ja entsyymikuorinnan jälkeen aktivointiaine hierottiin kristallipuikoilla. Öljypohjainen seerumi hierottiin iholle, jonka ansiosta rentouduin. Tämän jälkeen tuli hoidon hauskin osa: vaahtomainen naamio, jonka hauskuutta en tietenkään itse nähnyt. Kuvan perusteella olin kuin kermavaahdolla kuorrutettu. Naamion ansiosta kaikki tehoaineet pääsivät vaikuttamaan maksimaalisesti.

Hoidon jälkeen iho oli pehmeä, kosteutettu ja ravitun tuntuinen. Pois oli ennen hoitoa ollut ihon kireys.
Hoito on hyvä kaikille, joiden iho kaipaa elvytystä ja kosteutta.

Pehmeyttä
Hoito Vyon Cell Guard Intensive
Kesto: 60 min
Hinta: 95 e
Hoitopaikka: Kauneushoitola Marita Koskinen, Katajanokka, Helsinki

Puhdistuksen jälkeen iho kuorittiin AHA-hapolla. Tässä hoidossa kuorinta kesti jopa 15 minuuttia. Kuorinnan aikana ihoa vähän kuumotti, mutta se ei tuntunut epämiellyttävältä. Erikoisnaamion jälkeen kasvoille levitettiin liftaava naamo, jonka aikana kädet hierottiin. Tehoaineina käytettiin mm. retinolia, hyaluronihappoa ja peptidejä.

Hoidon jälkeen iho ei punoittanut. Kirkkaus ja ennen kaikkea pehmeys olivat palautuneet. Kasvot näyttivät kiinteämmiltä.

Hiusten kuntokuuri
Hoito: Olaplex
Kesto: 30 min
Hinta: esimerkiksi värjäyksen yhteydessä 15-40 euroa riippuen hiusten pituudesta, erikseen otettuna 50-80 e

Hiusten tehohoito alkaa pesupaikalta levittämällä hiuksiin Olaplexiä hiuksiin. Sen jälkeen siirryttiin normaaliin kampaamotuoliin. Kampaaja hieroi hiuspohjaa pitkään. Samalla tehoaine vaikutti hiuksissa. Varttitunnin  kuluttua hiukset pestiin. Föönauksen jälkeen en ollut uskoa silmiäni: hiukseni olivat erittäin hyväkuntoiset. Poissa oli vaalennettujen latvojen kuivuus ja huonokuntoisuus. Hiusvauriot olivat kadonneet kuin taikomalla tai hiusten leikkaamisen jälkeen. Hiuksissa oli lisäksi hieno kiilto, mikä on harvinaista blondeilla.

Tämä on todella loistava hoito, jos hiukset ovat huonokuntoiset tai niitä vaalennetaan säännöllisesti.

Kädet kauniiksi
Hoito: Opi-minimanikyyri
Kesto: 30 minuuttia
Hinta: 22 e, Stockmann Helsinki Keskusta.

Repsottavat kynsinauhat, käsien karhea iho ja lohjenneet kynnet pääsivät hellään huomaan. Desinfioinnin jälkeen kynsinauhat ja kynnet kuorittiin ja kynsinauhat työnneltiin kohdalleen. Kynnet viilattiin. Kynnelle levitettiin aluslakka, pari kerrosta värilakkaa ja päällyslakka. Kynsinauhat hierottiin öljyllä ja käsien iho täyteläisellä ja ihanan tuoksuisella käsivoiteella.

Käsistä tuli ihanan pehmeät, kynsistä siistit ja kädet näyttivät todella huolitelluilta ja tuntuivat ihanilta. Ihan kuin sormetkin olisivat kasvaneet pituutta.

Kokeile myös näitä

Lahjakortti hierojalle – lahjoita kerta tai useampi.

Iäkkäälle äidille lahjakortti, jolla hän voi ostaa itselleen kotipalveluja, esimerkiksi ulkoilutusta, siivousta tai ruuanlaittoa. Tiesithän, että vanhemmille tai puolison vanhemmille ostetuista kotipalveluista voit tehdä kotitalousvähennyksen.

 Kaisa ja Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *