Naiselo 45+
Naiselo 45+

Anna kulahtaa

Kulahtaneet pinnat ovat sisustuksessa edelleen ajankohtaisia: kuluneet lattiat, kovia kokeneet huonekalut ja kolhiintuneet sisustusesineet.

Joskus vuosia sitten kaiken piti näyttää uudelta: kiiltävät, vastalakatut tai -maalatut lattiat, moitteettomassa kunnossa oleva sohva, siistipintaiset kupit ja kipot samaan sarjaa. Eikä joskus aikoinaan olisi tullut mieleenkään rahdata kotiin ja laittaa esille rustiikkisia puukoreja.

Nyt kaikki on toisin. Elämä saa näkyä. Ja jos jotain uutta ostetaan, senkin pitää näyttää vanhalta, kuluneelta. Samaa on tietysti nähtävissä myös ainakin farkuissa: revittyjä, rikkinäisiä lahkeita.

Toisaalta tuollainen eriparisilla kupeilla ja lautasilla kattaminen on aika sympaattista. Silloin isoäidin perintöastiat, josta osa on rikkoutunut, pääsevät käyttöön ja arvoon armaamattomaan. Eihän se haittaa, vaikka 10 henkilön seurueella kaikilla on erilainen kattaus.

Ja haittaako, jos metalliesineessä on ruostetta? Nykyajattelun mukaan ei haittaa. Päinvastoin: nyt uusissakin on valmiiksi ruostetta tai ainakin maalipintaa kulutettu.

Mitä mieltä sinä olet tästä kulahtaneesta trendistä?

Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *