Arvonta: Osallistu ja voit voittaa vitamiinisetin!

Flunssakauden lähestyessä on viimeinen hetki vahvistaa omaa vastustuskykyä lisävitamiineilla.

D-vitamiinia saamme luonnostaan kesäaikaan auringon avulla, mutta etenkin pimeään aikaan suositellaan D-vitamiinia ravintolisänä. D-vitamiinia muodostuu auringonvalon vaikutuksesta iholla. Ravinnosta D-vitamiinia saadaan rasvaisesta kalasta, kalaöljystä, kananmunasta, sienistä sekä vitaminoiduista elintarvikkeista, kuten maidosta ja margariinista.

Vitatabs D 100 -vitamiinikapseli on kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, jolloin se imeytyy paremmin elimistöön.

D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä ja on tärkeä luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle ja hormonitoiminnalle.

C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta. Vähäinen saanti aiheuttaa väsymystä ja infektioherkkyyttä.

Vitatabs Liposomi C 1000 mg -jauhe on lisäaineeton ja neutraalin makuinen.  Se voidaan sekoittaa ruokaan tai juomaan.

C-vitamiini lisää vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa iholle, verisuonistolle ja hermolle. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää raudan imeytymistä ja piristääkin.  Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Arvonta

Arvomme kolme vitamiinisettiä, joissa on Hankintatukun Vitatabs Liposomi C 1000 mg -jauhe, 60 g, ja Vitatabs D 100 -vitamiinikapselit, 200 kpl. Yhden vitamiinisetin arvo on noin 55 e.

Näin osallistut:

Vastaa seuraaviin kahteen kysymykseen:

 1. Mitä ravintolisiä käytät?
 2. Mistä ostat ravintolisät?

Vastaa 7.11.2020 klo 24.00 mennessä joko

 • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
 • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
 • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Hyvää arpaonnea

Kaisa ja Sini

Kommentit (32)
 1. Syksystä kevääseen d vitamiinia ja nivelille glukosamiinia.
  Apteekista hankin.

 2. Käytän C- ja D-vitamiinia, biotiinua, Omega-3. Silloin tällöin magnesiumia.
  Kaupasta tai apteekista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *