Arvonta: Voit voittaa V10 Plus Biocell -seerumin

Meiltä kysellään usein, miksi seerumia pitäisi käyttää ja missä vaiheessa sitä laitetaan. Tässä seerumin lyhyt oppimäärä. Postauksen lopussa on myös arvonta!

Seerumin hyödyt

Seerumit ovat täynnä tehoaineita, jotka imeytyvät voidetta nopeammin. Seerumit ovat joko vesi- tai öljypohjaisia. Ohuet, vesipohjaiset seerumit sopivat päiväkäyttöön ja toimivat hyvin meikin alla. Öljypohjaiset ovat omiaan yökäytössä. Jos iho on aivan rutikuiva, öljypohjainen seerumi voi toimia myös päiväkäytössä.

Seerumeita voidaan käyttää jatkuvasti tai kuureina. Meiltä kysytään usein, miten pitkään sellaista käytetään. Nyrkkisääntönä on, että kuuri tarkoittaa yhtä pakkausta.

Seerumivalikoima on varsin kattava: täsmätuotteita on saatavana kuivalle, elottomalle, vanhenevalle, samealle, rasvaiselle jne.

Näin vuodenaikojen vaihtuessa on hyvä tarkastella seerumin käyttöään ja miettiä, pitäisikö seerumi vaihtaa.

Seerumia käytetään puhtaille kasvoille. Ota kämmenelle 1-3 tippaa seerumia (tarkista annostelu pakkauksesta) ja levitä se kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Seerumin jälkeen levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle voide.

Arvonta

Osallistu arvontaan, jossa arvomme neljä (4) V10 Plus Biocell -seerumia, joka aktivoi kollageenisynteesiä, lisää ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja nopeuttaa ihosolujen uusiutumista. Yhden palkinnon arvo on 41 euroa / 10 ml.

Näin osallistut:

Vastaa näihin kahteen kysymykseen:

 1. Mitkä tuotteet kuuluvat sinun päivittäiseen ihonhoitorutiiniin?
 2. Käytätkö seerumia a) säännöllisesti b) silloin tällöin c) en käytä

Vastaa 4.10.2020 klo 24.00 mennessä joko

 • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
 • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
 • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Arpaonnea!

Sini ja Kaisa

Kommentit (37)
 1. Silmänympärysvoide – luottotuote Lumenen klassikko 🙂
  Seerumit käytössä satunnaisesti, kokeiluista ei vielä ole löytynyt koukuttavaa

 2. Puhdistusmaito, kasvovesi, silmänympärysvoide ja kosteusvoide. Tällä hetkellä Clarinsin tuotteita. Kuorinta kerran viikossa.
  Seerumia silloin tällöin, Clarins Double Serum.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *