Arvonta: vitamiinivoiteet auttavat ihoa

Vitamiineilla voi vaikuttaa mm ihon kuntoon, kosteustasapainoon ja kirkkauteen. Puolueettomissa tutkimuksissa on saatu positiivisia tuloksia ihoon mm. A-, B- ja C-vitamiineista.

A-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini. Se uudistaa ja vahvistaa ihoa, tasoittaa ihon väriä ja pintaa. Ihossa on luontaisesti A-vitamiinia, mutta valitettavasti ikääntymisen, UV-säteilyn, elämäntapojen ja ilmansaasteiden myötä sen tuotanto elimistössä vähenee. Silloin kannattaa ottaa käyttöön ulkoisesti käytettävät A-vitamiinituotteet.

B-vitamiini kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon luonnollista suojamekanismia. Myös stressin ja väsymyksen merkit hälvenevät.

C-vitamiini kirkastaa ihoa, tukee ihon kollageenin tuotantoa ja heleyttää ihon väriä. Vesiliukoinen C-vitamiini on antioksidantti, joka on välttämätön ihon hyvinvoinnille.

Arvonta

Järjestämme arvonnan yhteistyössä kotimaisen Naviterin kanssa. Arvonnassa on palkintona kaksi settiä Naviterin BTB13 -sarjan konsentroituja vitamiinivoiteita.

Palkinnot

Yhdessä setissä on BTB13 Vitamin A 0,5 % Active- (32 e / 15 ml) ja BTB13 B3 10 % Active (42 e / 30 ml) -voiteet eli yhden setin arvo on 74 e.

Osallistuminen

Osallistu vastaamalla kahteen kysymykseen:

1. Käytätkö ihonhoidossa ulkoisesti käytettäviä vitamiinituotteita?

2. Mistä ostat näitä vitamiinituotteita?

Vastaa tämän postauksen kommenttikenttään tai sähköpostitse toimitus@naiselo.fi 19.8.2020 mennessä.

Arvonnan säännöt

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Arvontaonnea!

Sini ja Kaisa

Kommentit (38)
  1. 1. Kyllä
    2. Tavaratalosta ja kosmetologilta

  2. En käytä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *