Arvonta: Kotimainen, kierrätetystä muovista tehty siivousväline on vastuullista

Koti on siivottava ennen joulua. On myös aika tarkistaa ja mahdollisesti vaihtaa myös siivousvälineitä. Eihän parhaimmat päivät nähneellä vessaharjalla saa riittävän siistiä jälkeä. Tai harjakset lyttääntyneellä astianpesuharjalla ei saa puhdistettua ohuempia laseja, joita ei voi laittaa astianpesukoneeseen.

Tänään 4.12.2020 vietetään Osta työtä Suomeen -päivää. Tämä teemapäivä ja lähestyvä joulu ovat hyvä syy järjestää arvonta, jossa arvomme kotimaisen Sinituotteen kierrätetystä muovista tehtyjä siivoustuotteita. Sinituotteen käyttämästä raaka-aineesta yli 35 % on kierrätysmuovia ja yrityksen tavoitteena on lisätä tämän osuutta. Lisäksi Sinituote on hiilineutraali yritys. Meitä ilahduttaa tällainen vastuullisuus!

3 settiä

Haluamme ilahduttaa kolmea onnellista, joita onnetar suosii arvonnassamme. Setissä on:
– pieni lakaisuharjasetti
– kierrätysmuovinen vaihtopäätiskiharja
– vaihtopäät tiskiharjaan 2 kpl
– kierrätysmuovinen wc-harja
– vaihtopää wc-harjaan
– teippiharja
– vaihtorullat teippiharjaan 2 kpl

yhden setin arvo on 40,60 euroa.

Haluaisitko tämän Sinituotteen siivoussetin itsellesi? Osallistu arvontaan, niin voi olla, että se on sinun.

Tällä siivoussetillä puhdistuu siis lattiat, vessanpötöt, astiat ja saa poistettua myös kissan- ja koirankarvat. Ei huono!

Näin osallistut

Vastaa näihin kysymyksiin 10.12.2020 klo 24.00 mennessä:

1. Suositko valinnoissasi Suomessa valmistettuja tuotteita?
2. Valitsetko ennemmin kierrätysmuovista valmistetun siivousvälineen?

  • kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@naiselo.fi
  • kommentoimalla postaukseen liittyvää Facebook- tai Instagram-postaukseen.

Arvonnan säännöt:

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen tai Facebookissa tai Instagramissa riippuen, mitä kautta osallistuja osallistui arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Voitot postittaa Sinituote. Posti säilyttää lähetyksiä vain 7 päivää. Jos voittaja ei ole noutanut lähetystä, se palautuu lähettäjälle. Jos vastaanottaja ei ole noutanut lähetystä toisellakaan lähetyskerralla, hän menettää voiton. Siinä tapauksessa arvomme uuden voittajan.

Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Arpaonnea!

Sini ja Kaisa

PS. Jos kaipaat vinkkejä siivoukseen, kannattaa mennä Sinituotteen sivustolle.

Kommentit (46)
  1. Kaupassa suosin lähes poikkeuksetta suomalaisia siivoustuotteita ja valitsen kierrätysmuovista tehdyn tuotteen mieluummin.

  2. Pyrin suosimaan ja kyllä valitsisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *