Naiselo 45+
Naiselo 45+

Elämyksiä ja tunnelmaa

Olemme Sinin kanssa olleet muutamia kertoja katsomassa Tanssii tähtien kanssa- ja Tähdet, tähdet -ohjelmia studiolla. Tunnelma on innostunut. Kilpailijoiden jännityksen voi aistia, varsinkin tiputusvaiheessa.

Olimme taas sunnuntaina studiolla. Tähdet, tähdet oli edennyt jo semifinaaliin, jäljellä olivat vain Johanna Försti, Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari. Kaikki todella taitavia esiintyjiä.

Varsinkin Wiskarin monipuolisuus on yllättänyt ohjelmasarjan edistyessä. Varmaan moni muukin on mieltänyt hänet vain Mökkitien tyylisten laulujen esittäjänä.

tt-arttu-sulttaanina

Johanna Förstiä olimme kuulleet aikaisempien vuosien Tansseissa. Loistava laulaja. Onneksi hän on oppinut heittäytymään alkusesonkia enemmän.

tt-johanna-laulaa

Pete Parkkosta olemme kuulleet parilla yksityiskeikalla ja hämmästelleet hänen monipuolisuuttaan.

Ennen suorien lähetysten alkua lattiamanu kertoo ”kupletin” juonen, miten ohjelma etenee, miten yleisön tulee käyttäytyä, missä kameramiehet juoksevat ja virittää yleisön hyvään henkeen.

tt-lattiamanu

Studio on yllättävän pieni (samalla studiolla on kuvattu myös Tanssit). Telkkarissa kaikki näyttää paljon suuremmalta. Yleisö istuu paikoillaan melko tiiviisti. Mainoskatkojen aikana jaloitellaan ja otetaan selfiekuvia paikalla olevien julkkisten ja tuomareiden kanssa.

Pikkutyttöjen suosikki oli katsomon eturivissä istunut Benjamin, joka putosi kisasta edellisessä jatkossa.

Livebändin soitto lisää tunnelmaa ihan eri tavalla kuin telkkarin välityksellä.

Sunnuntain lähetyksen fiilis oli niin hyvä, että jopa lehdistöaitiossa osa porukasta taputti – ja se on paljon.

Tähtien puvut ovat ihan eri tasoa kuin Tanssien, eivät niin näyttäviä ja taidokkaita. Studiossa ne näyttivät lähinnä halpiskankaista kyhätyiltä. Emme antaneet sen kuitenkaan viedä tunnelmaa.

Vaikka Tähtien kärkikolmikon kilpailijat ovat konkareita, tiputusvaiheen jännitys oli selvästi aistittavissa.

tt-kolmikko-odottaa

Lähetyksen jälkeen Arttu Wiskari luovutti Maria Veitolalle paljonpuhutut kalsarit. Hauska episodi.

tt-maria-ja-arttu

Tähdet, tähdet -kisa ratkeaa ensi sunnuntaina. Finaalissa kisaavat Johanna Försti ja Pete Parkkonen. Veikkaamme, että luvassa on erittäin korkeatasoisia esityksiä.

Niiden jälkeen odotammekin jo innolla kevään Tanssii tähtien kanssa -lähetyksiä.

Sini ja Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *