Naiselo 45+
Naiselo 45+

Elina hyppäsi pois oravanpyörästä

Vaikka ajat ovat ankeat, aina joku uskaltaa lähteä toteuttamaan unelmaansa. Yksi heistä on Elina Lundström, jonka tapasin Kuusamossa.

Reilu vuosi sitten Elina jätti työnsä Me Naiset -lehden muotitoimittajana. Hän oli jo jonkin aikaa haaveillut pohjoisessa asumisesta. Pääkaupunkiseudun kasvatti mieli luontoon hiihtämään ja samoilemaan. Etelän mustat talvet kyllästyttivät. Hän kiersi eri puolilla pohjoista, päätyi Kuusamoon ja perusti lifestyle-myymälän Rukalle.

Casale cosy fashion & living myy hyvän olon vaatteita, kosmetiikkaa ja sisustustuotteita. Valikoimissa näkyy Elinan pitkä kokemus vaatealalta. Tuotteiden laatu on tätä päivää eli luonnonmukaista puuvillaa, kasmiria, villaa ja pellavaa sekä luonnonkosmetiikkaa.  Muodin merkkejä edustavat muun muassa Marc O’Polo, Mos Mosh, Second Female, Passionata, OTZ Shoes, Odd Molly ja Delicatelove. Myynnissä on myös Balmuirin mohairhuopia, asusteita ja tuoksukynttilöitä.

Hypistelin varmaankin kaikkea. Harmi, ettei aikaa ollut enemmän, sillä Mos Moshin farkut näyttivät superhyviltä. Niiden suosio on yllättänyt Elinankin. Ehdin kuitenkin shoppailla käsintehtyä raaka-suklaata, inkiväärikarkkeja ja Edbladin sormuksen.

Jos käyt Rukalla, suosittelen piipahdusta kauppaan. Kannattaa sovitella ja luottaa Elinan mielipiteeseen. Hänen tyylitajunsa ja värisilmänsä ovat vailla vertaa.

Mutta, entä se tärkein. Kannattiko elämänmuutos? Levänneen ja tasapainoisen näköinen Elina vakuuttaa, että kannatti. Rukalla on nyt kaikki, mitä hän tällä hetkellä tarvitsee. Ystävätkin piipahtavat pohjoisessa riittävän usein, samoin jo aikuiset lapset.

Sini

Kommentit (2)

 1. Maiju

  Ihailen ihmisiä, jotka ovat tarpeaksi rohkeita toteuttaakseeni unelmansa ja hyppäävät pois oravanpyörästä. Tsempit Elinalle.

  • Kaisa Virtanen

   Hei Maiju, kiitos kommentistasi.
   Jos vanha ei enää anna riittävästi haastetta tai siinä nyppii jokin, kannattaa luottaa siipien kantamiseen. Minäkin hyppäsin oravanpyörästä 15 vuotta sitten – enkä ole päivääkään katunut.
   -Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *