Elvytystä nuutuneelle iholle

Kova työtahti, epäsäännöllinen ruokailu, lyhyet yöunet ja kuiva huoneilma. Muuta ei tarvita. Se näkyy ihossa väsymyksenä ja harmautena. Saisinko apua Maria Galland Profilift -hoidosta?

Mikä hoito

Maria Galland Profilift, ihoa napakoittava syvävaikutteinen lifting-hoito, joka kohottaa kasvojen piirteitä ja silottaa ryppyjä ja juonteita.

Mitä tehtiin

Puhdistuksen jälkeen oli rakeeton entsyymikuorinta ja itämainen painelu- ja lihaksia aktivoiva syvälihashieronta. Seerumin imeytystä kosmetologi tehosti aasialaisella puurullalla. Tämän jälkeen naamio, jonka päälle kosmetologi kietoi kasvoilleni kangassuikaleet, jotka tuntuivat napakoilta. Naamion aikana kosmetologi hieroi jalkapohjat. Lopuksi kasvoille levitettiin voide ja kasvojen ihoa siveltiin jääpaloilla.

Tuoksu

Maria Galland -tuotteissa oli hennot, ylelliset tuoksut, jotka lisäsivät nautintoa.

Tuntu

Koko hoito tuntui erittäin miellyttävältä ja jopa rentouttavalta. Oli oikein pinnisteltävä, etten nukahtanut. Kosmetologin varmat kädet olivat hellän napakat.

Lopputulos

Heti hoidon jälkeen iho näytti hehkuvalta. Mitään läiskikkyyttä ei ollut. Iho tuntui hoidetulta ja napakalta, leukalinja näytti aikaisempaa paremmalta. Selvästi toimiva hoito.

Yllättävää

Itämainen paineluhieronta rentoutti miellyttävästi. Jääpalakäsittely ei ollut mitenkään epämiellyttävältä, päinvastoin. Jalkahieronta tuntui ylelliseltä.

Kenelle?

Kaikille yli 40 vuotta täyttäneille

Paikka

Boulevard Beauty, Helsinki / Minna Luostarinen, www.blvd.fi

Hinta

110 e, 90 min

Kaisa 

 

Kommentit (2)
 1. Siru Schalin
  15.10.2014, 08:54

  Kuulostaapas ihanalta. Voisi olla juuri sopiva joululahjaidea siis toive.

  1. Kaisa Virtanen
   15.10.2014, 16:37

   Hei Siru, kasvohoito on aina ihana lahja. Tavaraahan meillä kaikilla on liikaa. Sen vuoksi minäkin ihahdun mm. kasvohoitolahjakortista.
   -Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *