Naiselo 45+
Naiselo 45+

Glögikausi avattu

Olemme aloittaneet glögikauden jo pari viikkoa sitten. Ilahduttavaa, että joka paikassa olemme saaneet maistella erilaisia glögejä.

Syksyn ensimmäiset glögit nautimme taannoin Stockmannin järjestämässä bloggari-infossa. Punainen perusglögi maistui aivan uudenlaiselta, kun siihen laitettiin karpaloita ja rosmariinin oksa. Yhdistelmä, jota ainakaan minä en olisi itse hoksannut. Hyvää oli, suosittelen kokeilemaan. Makeanystävät sekoittivat glögiinsä myös minivaahtokarkkeja. Sekään ei ollut hassumpaa.

Republic of Communications -pr-toimistossa oli tarjolla perinteistä, mutta hyvää punaviinipohjaista glögiä. Se maustetiin itse aniksella, karkki- ja hedelmäpaloilla. Punaviini onkin jouluaikaan tervetullut tuliainen. Nyt sen voi viedä Ivana Helsingin Jacobs Creek -viinibrändille suunnittelemassa kankaisessa pussissa.

Jos perusglögi alkaa kyllästyttää, kokeile glögin tilalle lämmintä totia. Minä tykkäsin Spice&Apfel -totista, jota maistelin PR-toimisto Mildhissä. Totiin laitetaan vaniljan ja kanelinmakuista Jägermeister Spicea 4 cl ja kaksi desiä kuumaa omenamehua. Totin kanssa maistui uskomattoman hyvältä Chjokon suklaanamuset.

Onhan tämä glögiaika aika kaloripitoista, mutta hei – joulu on kerran vuodessa vaan!

Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *