Naiselo 45+
Naiselo 45+

Haluatko voittaa Katri Helena Collection -tuotteita?

Katri Helena, tuo laulutaivaan ikoni ja suomalaisuuden henkilöitymä, tekee yhteistyötä Tammer-Tukun kanssa. Tuloksena on Katri Helena Suomi Finland Collection, josta löytyy kumisaappaista pussilakanoihin.

Luonto on meille suomalaisille tärkeä: siniset hetket, lukuisat järvet, metsä ja valon kirkkaus.

Samasta väri- ja tunnemaailmasta ammentaa myös Tammer-Tukun oma Katri Helena Suomi Finland Collection. Malliston on suunnitellut Hannele Kiviniemi Tammer-Tukulta, ja sen keulakuvana toimii sinivalkoinen äänemme, koko kansan tuntema ja rakastama Katri Helena.

katri helena

Monipuolisesta kokoelmasta löytyy mm. pussilakana, pöytäliina, erilaisia kulhoja ja kuppeja, tarjotin ja Katri Helenan kokoelmaan haluamat kumisaappaat.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada setti näitä tuotteita! Arvomme yhden 152 euron arvoisen paketin, jossa on:

2 kpl pussilakanoita
iso tarjotin
korkea ja matala kulho
isot lautasliinat ja pöytäliina.

Vastaa kysymykseen: Mitä muita tuotteita haluaisit Katri Helena Suomi Finland Collectioniin? Mallistoon nyt kuuluvia tuotteita voit katsoa www.katrihelenacollection.fi/verkkokauppa.

Vastaa joko tämän postauksen kommenttikenttään (laita kuitenkin sähköpostilla nimesi ja yhteystietosi, koska se nopeuttaa mahdollisen voiton lähettämistä) tai laittamalla meille sähköpostia toimitus@naiselo.fi.

Vastausaika päättyy 17.10.2017 klo 24.00.

Onnea arvontaan!

Sini ja Kaisa

Kommentit (114)

  1. Terttu

    kylpytakki ja rahi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *