Haluatko voittaa Katri Helena Collection -tuotteita?

Katri Helena, tuo laulutaivaan ikoni ja suomalaisuuden henkilöitymä, tekee yhteistyötä Tammer-Tukun kanssa. Tuloksena on Katri Helena Suomi Finland Collection, josta löytyy kumisaappaista pussilakanoihin.

Luonto on meille suomalaisille tärkeä: siniset hetket, lukuisat järvet, metsä ja valon kirkkaus.

Samasta väri- ja tunnemaailmasta ammentaa myös Tammer-Tukun oma Katri Helena Suomi Finland Collection. Malliston on suunnitellut Hannele Kiviniemi Tammer-Tukulta, ja sen keulakuvana toimii sinivalkoinen äänemme, koko kansan tuntema ja rakastama Katri Helena.

katri helena

Monipuolisesta kokoelmasta löytyy mm. pussilakana, pöytäliina, erilaisia kulhoja ja kuppeja, tarjotin ja Katri Helenan kokoelmaan haluamat kumisaappaat.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada setti näitä tuotteita! Arvomme yhden 152 euron arvoisen paketin, jossa on:

2 kpl pussilakanoita
iso tarjotin
korkea ja matala kulho
isot lautasliinat ja pöytäliina.

 

Vastaa kysymykseen: Mitä muita tuotteita haluaisit Katri Helena Suomi Finland Collectioniin? Mallistoon nyt kuuluvia tuotteita voit katsoa www.katrihelenacollection.fi/verkkokauppa.

Vastaa joko tämän postauksen kommenttikenttään (laita kuitenkin sähköpostilla nimesi ja yhteystietosi, koska se nopeuttaa mahdollisen voiton lähettämistä) tai laittamalla meille sähköpostia toimitus@naiselo.fi.

Vastausaika päättyy 17.10.2017 klo 24.00.

Onnea arvontaan!

Sini ja Kaisa

Kommentit (114)
 1. Pipo, huivi ja torkkupeitto olisivat ihania lisäyksiä mallistoon. Mukaan kivaan arvontaan.

 2. Riitta Sihvonen
  8.10.2017, 21:31

  kyllähän tyynyliinatkin olis kivat olla samaa sarjaa pussilakanoiden kanssa. On niin upea tuo kuosi, että antais varmaan rauhoittavat unet. 🙂

  1. Katriina Lydman
   10.10.2017, 10:17

   Huivi näkyy olevan, myssy olisi hyvä lisä. Tolkku peitto ja verhoja.

   Itse haluaisin saappaat, mutta ne pitäisi olla kokoa 42. En tiedä kuitenkaan, onko lesti kuinka pientä, voisiko 41 olla sopiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *