Hehkutusta ja hyväntekeväisyyttä

”Kiitos aivan mielettömän mahtavasta inspiraatiopäivästä! Sananmukaisesti leijuin eilen kotiin ja leijun vieläkin 🙂 Ja sain todellakin vinkkejä ja inspiraatiota koko ensi vuodeksi. Nyt lähtee tään naisen meikki ja hiukset aivan uuteen lentoon! Kiitos siis koko syksyn mahtavimmasta tapahtumasta vielä kerran.”

”Iltapäivä oli ihana, ja lisäksi sain monta uutta kivaa vinkkiä hiuksiin, meikkaukseen ja silmälasien valintaan.” ”Sain todella hyviä meikkivinkkejä ja muitakin vinkkejä ja ostin mukaani ihania Jane Iredalen meikkejä. Tilaisuus oli mukavasti rakennettu.”  ”Kiitos oikein mukavasta ja informatiivisesta inspiraatiopäivästä. Paljon oppeja lähti mukaan ja hyviä ostoksia tehtiin.”  ”Oli huikean mahtava päivä. Vinkkejä tuli paljon ja tilaisuus oli hyvin antoisa. Toivottavasti jatkoa seuraa!”

Viikko alkoi ihanissa tunnelmissa fiilistellen ylistäviä palautteita
, joita saimme osallistujilta sähköpostiimme Naiselon ensimmäisen inspiraatiopäivän jälkeen. (lisää aiheesta  http://naiselo.fi/2015/11/innostus-tarttui/). Tilaisuudesta kirjoitti myös Nina, joka itsekin pitää blogia (http://classyxl.blogspot.fi/2015/11/paras-lauantai-iltapaiva-ikina.html).

Nyt onkin paineita seuraavan lukijapäivän suhteen!

Viikon aikana olemme naputelleet lehtien tammi-helmikuun juttuja, yrittäneet löytää juttuihin sopivia uutuustuotteita. Joka vuosi loppuvuotta kohti tahti vain kiihtyy lähenevän joulun ja uudenvuoden vuoksi, jolloin monet pitävät rästivapaita tai lomia.

Kaisa on tutustunut muutaman maahantuojan kevään uutuuksiin tapaamalla tiedottajia. Esimerkiksi Lumenelle on tulossa odotettu meikkituote, Cliniquelle ja Estée Lauderille ihonhoitoon liittyviä mielenkiintoisia uudistuksia. Kaisa katsasti myös Elloksen kevätuutuudet. Sinistä, sinistä, sinistä, niin sisustukseen kuin vaatteisiinkin.

Kait huomasitte, että Naiselo45+:n ensimmäinen kaupallinen Oriflame-yhteistyö ja haku tuotteiden testiryhmään on käynnissä. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana tuli hakemuksia enemmän kuin ryhmään mahtuu. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua, sillä kaikki 10.12. mennessä tulleet hakemukset käydään läpi. Olemme jo lueskelleet niitä. Se on varmaa, että tulee olemaan vaikeaa valita juuri ne oikeat 10 testaajaa.

Perjantai-ilta meneekin Kauneustoimittajien hyväntekeväisyyssessiossa. Kahdeksan kauneustoimittajaa menee helsinkiläiseen Kipparintaloon opastamaan kehitysvammaisille nuorille ihonhoidon salaisuuksia. Siitä tulee varmaan ikimuistoinen tilaisuus.

Sini ja Kaisa

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *