Hei lukijat, mitä haluaisitte meidän kirjoittavan?

Naiselo 45+ -blogimme on jo yli 6-vuotias. Ilmiselvästi olette siitä pitäneet ja siksi kysymmekin, mitä haluatte meidän käsittelevän jatkossa. Olemme nimittäin hieman opiskelleet lisää somemaailmaa ja haluamme parantaa toimintaamme sekä kohdistaa viestimme entistä tarkemmin.

Teissä lukijoissa on paljon aivan alusta saakka mukana olleita seuraajia, aikuisia naisia. Iloksemme joukkoonne on liittynyt viime vuosina myös nuorempia seuraajia.

Ensimmäisenä loimme blogin Naiselo 45+
Naiselo 45+ -blogi on ensimmäinen kanavamme.

Nyt kysymmekin: mistä haluatte meidän jatkossakin kirjoittavan? Onko jokin ylitse muiden oleva aihe, joka kiinnostaa?  Entä onko jokin alue, mikä ei kiinnosta ollenkaan? Mihin olette tyytyväisiä, mitä pitäisi kehittää?

Olemme myös muilla kanavilla

Tiesitkö, että voit seurata Naiseloa myös Instagramissa, Facebookissa ja nyt uutena kanavana myös Tiktokissa? Toivommekin, että käyt katsomassa sivujamme näissä kanavissa ja mieluusti alat sielläkin seurata meitä – ja kommentoida, osallistua keskusteluun.

Seuraaminen, kommentoiminen ja peukuttaminen on tärkeää siksi, että mitä enemmän meillä on aktiivisia seuraajia, sitä enemmän saamme tietoomme uusia aiheita ja asioita, joista on iloa teillekin.

Kun käyt kanavilla, niin jätä sinne jokin merkki, mieluusti kommentti. Kanavien algoritmi seuraa kävijöiden toimintaa. Mitä runsaampaa ja aktiivisempaa se on, sitä tehokkaammin tekoäly juttujamme jakaa.

Uusin kanavamme on TikTok

Sinne teemme pieniä informoivia videopätkiä kauneudesta, pukeutumisesta, tapakulttuurista jne.

Naiselo on nimemme Tiktokissa.
Uusin kanava on Tiktok, josta meidät löydät Naiselo-nimellä.

Kaikkia postauksiamme kaikissa kanavissamme saa mieluusti jakaa!

Jos kanavissa jokin asia mietityttää, niin laita viestiä, kysy rohkeasti kanavalla tai voit lähettää meille myös sähköpostia toimitus@naiselo.fi

Tehdään yhdessä aikuisen naisen ihana maailma entistä näkyvämmäksi ja paremmaksi.

Kaisa ja Sini

puheenaiheet tapakulttuuri
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *