Heippa, erikoinen koronavuosi!

Tämä hullu, erikoinen, pysäyttävä vuosi vetää viimeisiään. Onneksi. Hyvästi, koronavuosi. Tuskin kovinkaan moni jää kaipaamaan sitä.

Alkuvuosi tuntuu kaukaiselta, lähes toiveunelta. Naiselo oli saanut kivaa nostetta, olimme innoissamme.

Vaikka maailmalta oli kaikunut tietoja oudosta viruksesta, emme osanneet kuvitella, miten se tulee vaikuttamaan meidänkin elämäämme. Virushan oli jossain kaukana Kiinassa ja sitten jo lähempänä Italiassa.

Karu todellisuus jysähti päälle maaliskuun puolivälissä. Lähes koko Suomi meni kiinni ja Uudenmaan rajat suljettiin.

Viikosta toiseen hallituksen viisikko piti tiedotustilaisuuksia, joita tuijotimme herkeämättä.

Elinpiirimme kaventuivat, kun tapaamisia oli minimaalisen vähän.

Olimme alustavasti sopineet syksylle Naiselon lukijatilaisuuksista. Panimme ne jäihin, sillä emme uskaltaneet riskeerata lukijoiden terveyttä.

Koronavuoteen mahtuu rajallinen määrä kohtaamisia. Näissä kuvissa vuoden kohokohtia. Jos ihmettelette maskittomuuksia, osa kuvista otettu alkuvuodesta, osa turvavälein (vaikka kuvakulma voi näyttää muuta) ja osassa maski poistettu kuvauksen ajaksi.

Kohti uutta

Emme anna hullun vuoden lannistaa meitä. Olemme pitäneet netin ja puheluiden välityksellä sparrauksia, joissa olemme suunnitelleet tulevaa. Terävöitämme ja selkeytämme blogia, jotta jatkossa löydätte teitä kiinnostavia aiheita aikaisempaa helpommin. Tämä uudistus tulee näkyviin vähitellen alkuvuodesta.

Vaikka blogi on keskiössä, lisäämme myös Instagram-aktiivisuuttamme. Kannattaa siis ottaa seurantaan myös Naiselo45 siellä Instagramin puolella pääset suoraan tästä. Siellä julkaistaan myös sellaista aineistoa, jota ei ole blogissa. Ja muista myös Instagramin tarina-osiot (stories), jotka löytyvät niistä ”palluroista”. Sinne laitamme välähdyksiä elämästämme, testituotteita, kyselyitä yms. Pääsette myös kertomaan toiveitamme postauksista, mistä haluatte meidän ottavan selvää jne.

Lisäksi haluamme aikaisempaa enemmän herättää keskustelua. Älä siis arkaile kommentoida, kysyä ja keskustella.

Olemme siis uuden edessä, toiveikkaina. Ehkä ensi vuonna voimme myös kohdata kasvokkain lukijatilaisuuksissamme.

Parempaa uutta vuotta!

Sini ja Kaisa

PS. Lue myös Sinin koronavuodesta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *