Helppo kampaus

Haluatko hiukset nutturalle, mutta tulos on helposti tätimäinen. Kokeilepas tällaista nopeatekoista ja kevyen luonnollista ponnarinutturaa.

Tämän tyyppisiä kampauksia nähtiin paljon Kööpenhaminan muotiviikkojen ensi kevään muodin esittelyssä. Niels Kondon ottamat kuvat ovat Mardou&Dean-malliston näytöksestä ja hiusten tyylin on luonut Sebastian Professionalin päästylisti Nina Larsen. Hän antoi meille paljon kampausvinkkejä, kun tutustuimme Kaisan kanssa muotinäytösten takahuoneen säpinään, kuinka kampauksia ja meikkejä tehdään. Niistä kerromme myöhemmin lisää.

Vaikka hiukset näyttävät vain kiinni hutastuilta, niin kampauspohja on tehty huolella. Se varmistaa, että nuttura pysyy napakasti paikoillaan koko päivän.

Tee näin:
-Levitä kuiviin hiuksiin tuuheutta, rakennetta ja kiiltoa antavaa muotoilutuotetta ja kuivaa hiuksia hetki föönin miedolla lämmöllä.
-Lisää hiuksiin mattapinnan antavaa tuotetta. Se luo hiusten pintaan matan ja kiillon vaihtelua ja antaa rouheutta kampaukseen.
-Tee ponihäntä niskaan ja nostele hiukset nutturaksi. Kiinnitä hyvin pinneillä. Jätä osa latvoista sojottamaan, näin tulos ei ole liian siisti.
-Jätä muutama suortuva vapaaksi kasvojen eteen. Näin tyylistä tulee pehmeä.
-Viimeistele suihkauksella hiuskiinnettä.

Kuvan hiuksiin käytettiin Sebastian Professional Stylbord 9- ja Sebastian Professional Eruptek muotoilutuotteita sekä Sebastian Professional Zero Gravity -hiuskiinnettä. Niitä löydät kampaamoista.

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *