Hiukset ja kasvot juhlakuntoon

Juhlat tulossa. Mistä pikainen apu kasvoille ja hiuksille. Etsimme ja löysimme.

Kaisa: Kiiltoa kutreihin

Blondin hiukseni ovat helposti mattaiset. Kiiltoa on vain ammattilaisen föönauksen jäljiltä tai kiiltosuihkeella saatuna. Tämä oli lähtötilanne ennen kuin löysin Smartbondin.

Kampaajalla käydessäni otan aina jonkin hoidon hiuksilleni, yleensä rakennepaikkaavan, jotta latvat pysyisivät kutakuinkin kunnossa. Viime kerralla kampaajani Kaisu kampaamo Inochista kysyi, tehtäisikö tällä kertaa L’Oréal Professionnel Smartbond -hoito. Ilman muuta halusin kokeilla, kun Kaisu vakuutti sen olevan kuin tehty minun hennoille, vaalennetuille hiuksilleni.

smartbond-ennen
Lähtötilanne ennen raitoja ja hoitoa.

Raitojen jälkeen Kaisu laittoi pesupaikalla Smartbondin hiuksiini. Vaikutusaika oli vain 10 minuuttia.

smartbond-tekeilla

”Maleiinihappo vahvistaa ja suojaa hiusten rikkisiltoja värjäyksen ja vaalennuksen aikana”, kertoi Kaisu.

Hoidon jälkeen hiukseni tuntuivat ja näyttivät terveiltä ja jopa paksummilta kuin normaalisti. Ja se kiilto. Sehän oli aivan uskomaton!

smartbond

Olen käyttänyt lähes kuukauden ajan kotihoitotuotetta joka kolmannen pesun yhteydessä. Yleensähän tällaisten hoitotuotteiden vaikutusaika on 10-20 minuuttia. SmartBondissa se on lyhyt: vain 1-3 minuuttia. Näin ollen se sopii minulle, hätähousulle, joka ei millään malttaisi odotella pitkään vaikutusajan päättymistä.

a-smartbond
Kotihoitotuote pitää hiukseni kunnossa kampaamokäyntien välillä.

Hiusteni kiilto on edelleen hyvä, vaikka kampaamokäynnistä on aikaa muutama viikko.

Näiden viikkojen aikana olen saanut useammalta henkilöltä kommentin, että hiukseni ovat kiiltävät ja hyvinvoivat. Olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen.

Hoidon hinta värjäyksen ja vaalennuksen yhteydessä on 25-40 euroa ja pelkkä hoito 50-60 e ja kotihoitotuotepullo (250 ml) maksaa 29,90 e. Hoitoa suositellaan jokaisen värjäyksen ja vaalennuksen yhteydessä, jotta hiusten rikkisillat pysyvät kunnossa.

Kaisa

Sini: Napakkuutta ja raikkautta kasvoihin

Syksy on ollut aikamoista haipakkaa ja välillä on ollut pakko tinkiä yöunista. Tyhmää, sillä se näkyy heti naamassani turvotuksena. Silmät hautautuvat silmäpussien taakse, iho roikkuu ja kaksoisleuka kumpuaa esiin. Vaikka minulla on hyvä iho, sekin näyttää väsyneenä veltolta pullataikinalta.

guinot

Vastasinkin heti kyllä, kun kysyttiin kiinnostaisiko testata Guinot-sarjan uutta laitekasvohoitoa. Olen käynyt hoidossa aiemminkin ja se on tehnyt iholleni hyvää. Nyt kehuttiin, että laite, jolla hoito tehdään, on uudistunut. Uuden Hydradermie Cellular Energy -laitteen kehuttiin olevan entistä ehompi.

Hydradermie Youth -hoitoa markkinoidaan veitsettömänä vaihtoehtona kosmeettiselle kirurgialle. Hoidon luvataan lisäävän solujen aktiivisuutta luoden ihosta kiinteämpi, nuorekkaampi ja säteilevämpi. Aika paljon luvattu.

Hoito alkaa perinteiseen tapaan ihon puhdistamisella ja kuorinnalla. Pidän paljon osaavien käsien kosketuksesta, hyvän tuoksuisista ja tuntuisista tuotteista ja raukeasta olosta, joka hoidossa syntyy – jos on syntyäkseen. No, nyt syntyi.

Kun iho oli valmisteltu, ihoon imeytettiin hoitavia aineita kahden laitepään ja galvaanisen virran avulla.

Sitten oli vuorossa lämpö, jolla tehostettiin aineiden imeytymistä ja heräteltiin nukkuvia soluja. Välillä hierottiin käsin.

Saan lisäksi palasen Hydradermie Lift -hoidosta eli lymfakierron aktivoinnin ja kasvolihasjumpan laitteella. Kiinteyttävä ja lihaksia kohottava osuus saadaan aikaan sähkövirralla, joka jumppauttaa kasvolihaksia. Todella tuntuu, onneksi hoitaja säätelee tarkkaan virran voimakkuutta. Vain otsalla ja suun lähellä pyydän pienempiä tehoja. Kurkkaan kasvojani välillä peilistä: näyttää irvistykseltä, kun lihas kutistuu.

Kasvolihasjumppa on nopeasti ohi. Saan vielä seerumia ja voidetta kasvoille.

Kun katson hoidon jälkeen itseäni peilistä, yllätyn. Turvotus ja silmäpussit ovat poissa ja leukaperien roikkuvat pussukat ovat pienemmät. Iho on raikas ja kuulas. Kotona mieskin kyselee, olenko ottanut päivätorkut, kun näytän niin freesiltä.

Harmi, etten älynnyt kuvata naamaani ennen ja jälkeen hoidon. Tätä hoitoa voin suositella etenkin ennen juhlia, esiintymistä tai kuvausta, kun täytyy näyttää pirteältä. Sarjahoitona vaikutus on pidempi, nyt kohotusta kesti muutaman päivän.

Hoitoja tehdään kautta maan, Hydraderm Superior -yhdistelmähoito sisältää edellä mainitut osuudet, hinta 140-170 e.

Oman paikkakunnan hoitolaa voi etsiä guinot.fi -verkkosivuilta.

Sini

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *