Hiuksille sadetakki

Olipa hiukset suorat, kiharat, lyhyet tai pitkät,  liiallinen ilmankosteus tai jatkuva sade tuhoavat kampauksen hetkessä. Onneksi on olemassa tuotteita, joilla saat rakennettua hienoisen kosteussuojan hiuksillesi.

Kosteustorjunnan voi aloittaa jo hoitoaineella. Laita hiuksiin poishuuhdeltavaa hoitoainetta pesun jälkeen normaaliin tapaan. Suihkauta pyyhekuiviin hiuksiin lisäksi jätettävää hoitoainetta. Se muodostaa ohuen lisäsuojan kosteudelle.  Tee kampaus normaaliin tapaan.

Nyt on hiusten sadetakin vuoro. Se tehdään hiuskiinteellä, joka sisältää kosteussuojan.  Nostele ensin osioita hiuksista, jotta saat kohdistettua suihkun ensin tyveen, jotta tyvikohotus ei lässähdä. Suihkauta vasta sitten tasaisesti koko päähän. Muistathan suihkuttaa kiinnettä noin 25 etäisyydeltä. Näin se jakautuu tasaisesti, eikä kasaannu klimppeihin vain yhteen kohtaan.

Kokeile esimerkiksi:

Four Reasons Super Shaperiä, joka antaa supervahvan pidon, kiiltoa ja joustavauutta. Lähtee pois harjaamalla.

Cutrin Chooz Hair Super Strong sallii myös hetkisen muotoilun suihkutuksen jälkeen, ennen kuin lakka kovettuu.

Four Reasons Black Edition Finishing Spraytä voi kerrostaa ja siten säädellä pidon vahvuutta, hienojakoinen suihke, kuivuu nopsaan. Ei tee lyhyttäkään tukkaa liian tönköksi.

Redken Triple Take 32 Extreme High-Hold Haispray antaa todella hyvän pidon ja suojan. Pito on jämäkkä, silti joustava. Kolmen suuttimen suihkeen ansiosta levittyy hienojakoisesti hiuksiin. Kokeile myös lämpökihartimen alla, niin pito paranee.

Sini

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *