Hiusten laminointi – siis mitä?

Taannoiselle kampaamokäynnillä kampaajani ehdotti, että hiusteni latvat laminoidaan. Siis mitä? Olin ihan ihmeissäni, mitä hiusten laminointi tarkoittaa. Tiedätkö sinä?

Minulla on vaalennetut hiukset. Lisäksi käytän viikoittain hiusten lämpölaitteita. Tämä yhtälö voi olla koettelemus hiuksille, vaikka käyttäisi laadukkaita hiustenhoitotuotteita ja lämpösuojaa. Otan aina kampaamokäynnin yhteydessä jonkin hiusten hoidon riippuen tarpeesta.

Koska olen vuosikausia käynyt samalla kampaajalla, hän tuntee hiukseni, hiustenhoitorutiinini jne. Luotan hänen hoitosuosituksiinsa. Hiuksiini tehtiin hiusten laminointi.

hiusten laminointi lähtötilanne
Hiusten lähtötilanne: latvoissa on kuivuutta.

Latvat kuntoon

– B3 Split End Bonder -latvahoitotuote laitetaan kosteisiin hiuksiin noin 5 sentin pituudelta pienissä osioissa. Sen jälkeen hiukset föönataan ja aktivoidaan muotoiluraudalla. Tämä laminointi sulkee tehokkaasti latvojen hiussuomuja. Kun hoito on aktivoitu lämmöllä, laminointi pysyy latvoissa ainakin 4 viikkoa. Olen kyllä huomannut, että se pysyy jopa pidempäänkin. Laminoinnin vuoksi latvoista tulee elastisemmat ja helpommin muotoiltavat kuin ilman tätä käsittelyä, toteaa kampaajani Kaisu Pakola Hiusmuotoilu Inochista.

Enhän tuollaisen ”myyntipuheen” jälkeen voinut muuta kuin ottaa hiusten latvojen laminoinnin.

hiusten laminointi lopputulos
Kampaajalta lähtiessäni hiukset näyttivät tältä. Latvoissa ei kuivuutta, vaikka hiuksia ei leikattu kuin puoli senttiä.

Oma kokemus

Heti käsittelyn jälkeen hiukset näyttivät hyviltä – niin kuin aina kampaamokäynnin jälkeen. Mielestäni hoidon todellista vaikutusta kannattaa verrata vasta viikkojen jälkeen. Silloinhan hiusten latvat olisivat hattarana, kuivina, jos tästä ei olisi mitään hyötyä.

Kun laminoinnista oli kulunut 5 viikkoa, hiusten latvat olivat edelleen elinvoimaiset, liiallista kuivuutta en havainnut.

hiusten laminointi
Tältä hiukset näyttivät 5 viikon jälkeen laminoinnista. Latvat kunnossa.

Mitä maksaa?

Laminointi maksaa muun palvelun yhteydessä 40 euroa.

Kaisa

PS. Maksoin itse kampaamokäynnin myös laminoinnin osalta.

Inochin verkkosivulta näet muut palvelut

Lue myös kokemukseni hiusten kasvun elvyttämisestä Tuuheutta tukkaan?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *