Hiusten sadetakki

Sataa, sataa ropisee. Hyvästi kampaus. Näin ei tarvitse olla, jos käyttää hiusten kosteussuojaa.

Ainakin minulla kostea sää saa kampauksen näyttämään siltä kuin en olisi tehnyt kutreilleni muuta kuin harjannut. Ei yhtään ilmavuutta. Ei mahdollisia laineita, kiharoista puhumattakaan. Vaikka arkikampaukseni on hyvinkin luonnollinen, haluan hentojen hiusten edes vähän nousevan hiuspohjasta, etteivät ne ole aivan velttoina pitkin päätä.

Onneksi tarjolla on hyviä kosteussuojasuihkeita ja osassa hiuskiinteissä on myös kosteussuojaominaisuus. Nämä tuotteet pelastavat ainakin minun kampaukseni ja jopa päiväni.

Vaikka kosteussuoja on ihan ässätuote kosteilla säillä, se ei kuitenkaan riitä. Sen lisäksi tarvitset normaalit muotoilutuotteet, jotta kampaus kestäisi.

Oletko sinä löytänyt hyvän kosteussuojan? Vai luotatko vain sateenvarjoon?

Kaisa

Kuvan tuotteet

KMS California Free Shape 2-in-1 Styling and Finishing Spray on todellinen monitoimituote: se antaa lämpösuojan, sillä voi viimeistellä kutrit ja se sisältää myös kosteusuojan. Tätä käytetään kuiviin hiuksiin. 30,30 e / 200 ml

KMS Callifornia Hair Stay Anti-humidity Seal antaa 24 tunnin kosteussuojan. Suihkuta noin 30 sentin päästä kampauksen päälle. 29 e / 117 g.

Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spray -hiuskiinteessä on myös kosteussuoja, joten et tarvitse kahta tuotetta. 30 e / 300 ml.

Goldwell Style Sign Straight Satin Guard -kosteussuoja on kivan kevyt. Se myös poistaa sähköisyyttä. Hyvä tuote suoristetuille hiuksille. 14 e / 200 ml.

John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier Hairspray viimeistelee, kiinnittää ja suojaa kosteudelta. 11 e / 250 ml

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *