Hiusten tehohoito palautti kiillon ja kohensi hiusten kuntoa

Jos hiukset muistuttavat hattaraa, aina ei tarvita radikaalia leikkausta superlyhyeksi. Joskus voi auttaa, että tepastelee ammattilaisen luo. Kampaamossa tehtävä hiusten tehohoito auttoi Kaisaa. 

Osallistuin Kérastase-webinaariin, jossa meille toimittajille kerrottiin uudistetusta Chronologiste-sarjasta ja siihen liittyvästä hoidosta. Meille osallistujille tarjottiin mahdollisuutta päästä testaamaan kampaamossa tehtävää hoitoa.

Unohdin tuon lupauksen, kunnes kampaajani Kaisu Pakola Hiusmuotoilu Inochista kysyi, olenko jo varannut hoidon. Hän tekisi tämän hoidon, kunhan ensin varaisin hoidon maahantuojalta.

Lähtökohta

Ennen hoitoa kampaaja Kaisu kartoittaa hiustenhoitorutiinini. Pesen hiukseni 2-3 kertaa viikossa. Kaisu, jonka asiakkaana olen ollut vuosia, tietää, että hiukseni ovat vaalennetut (hänhän käsittelyt on tehnyt). Käytän säännöllisesti fööniä ja viimeistelen muotoilun lämpöharjalla.

Tämän jälkeen Kaisu tutkii kameralla hiusteni ja hiuspohjan kuntoa. Hennot hiukseni ovat suhteellisen hyvässä kunnossa: latvoissa on vain vähän kuivuutta. Hiuspohjani on myös hyvässä kunnossa, vain yhdessä kohtaa on pieni kuivuudesta kärsivä läntti. Seurasin hiusten ja hiuspohjan kunnon tarkkailua padiltä.

Hiusten tehohoito mittaus
Kaisu Pakola tutkii kameralla hiusteni ja hiuspohjan kuntoa. Minä seurasin tilannetta padiltä.

Totuuden nimissä on sanottava, että lopetin hiusnaamion käytön pari viikkoa ennen kuin olin tulossa tähän hoitoon. Lisäksi käytin lämpötyökaluja tavallista enemmän – ihan tarkoituksella. Halusin ”huonontaa” hiusteni kuntoa hoitamalla niitä kehnommin kuin normaalisti. Tavoitteenani oli nähdä, onko Kérastasen hoidosta oikeasti hyötyä, jos hiusten latvoissa olisi kuivuutta.

Hiukset ennen hoitoa
Hiukset ennen hoitoa. Lopetin hiusnaamioiden käytön pari viikkoa ennen Kérastase-hoitoa, jotta näen, miten hyvin hoito tehoaa kuiviin hiuslatvoihin.

Lupaus

Kérastase Chronologiste hoitaa intensiivisesti elottaman oloisia hiuksia, jotka kaipaavat vahvistusta ja korjaus. Korjaava hoito parantaa kaikkien hiustyyppien laatua ja tekee ihmeitä aina hiuspohjasta latvoihin saakka.

Hiusten tehohoito kaisu
Kaisu Pakola

Hoito

Hoito alkoi pesupaikalla, jossa Kaisu pesi hiukseni kahteen kertaan, kuten Kérastase-rituaaleihin kuuluu. Pesun jälkeen Kaisu sekoitti Chronologiste-naamioon Vital Concentrate Pearls -kaviaarihelmiä, jotka muistuttavat oikeita kaviaaripallosia. Tämän jälkeen Kaisu levitti seoksen hiuksiini. Seos sai vaikuttaa viisi minuuttia, jonka aikana Kaisu hieroi hiuspohjaani. Se oli taivaallisen rentouttavaa.

Hoidon jälkeen Kaisu föönasi hiukseni. Tällä kertaa hän ei käyttänyt mitään muotoilutuotteita, jotta näkisin ja kokisin, miltä hiukseni tuntuvat.

Lopputulos

Yllätyin suuresti, kun hoidon jälkeen, ilman muotoilutuotteita, hiukseni eivät menneetkään päätä myöten – päinvastoin. Hiukseni olivat ilmavat. Ja yllättävää oli, että kosteasta säästä huolimatta ne myös pysyivät ilmavina kolme päivää. Vasta sitten pesin hiukseni uudestaan.

Hiusten tehohoito lopputulos
Hiukseni Kérastase Chronologiste-hoidon jälkeen. Hiuksissa ei ole mitään muotoilutuotteita. Hiukset on vain föönattu. Tällä kertaa hiuksiani ei leikattu yhtään.

Kérastase Chronologiste -hoito maksaa eri puolilla Suomea muun palvelun yhteydessä 35-45 euroa.

Kotona

Reilun kuukauden ajan olen käyttänyt kotihoitotuotteina hyarulonihappoa ja E-vitamiinia sisältävää Kérastase Chronologiste Bain Régénérant -sampoota ja Masque Intense Régénérant -hiusnaamiota, joka myös sisältää hyarulonihappoa ja E-vitamiinia. Lämpösuojana olen käyttänyt sarjan Thermique Régénérant, jota olen laittanut latvoihin.

Hiusten tehohoito kotihoito
Näitä käytän kotona.

Sarjaan kuuluu pari muutakin tuotetta, joita minulla ei ole: tehokkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava Sérum Universel -seerumi ja Pre-Cleanse Rénégérant -esipuhdistustuote.

Hiukseni ovat edelleen hyväkuntoiset ja elinvoimaiset, saaneet uutta ryhtiä. Sarja on tarkoitettu meille aikuisille, joille kilometrejä on jo kerääntynyt kiitettävä määrä eli kyse on hiusten ns. anti-age -tuotteista.

Kaisa

Hoito saatu.

Hoito saatu Inochi-kampaamossa

Lue myös Hiusten laminointi – siis mitä?

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *