Hoidossa tavaratalossa

Maailmalla on tavarataloissa jo pitkään pystynyt testailemaan kosmetiikkaosastolla myynnissä olevia tuotteita kasvoillaan ammattilaisen tekemissä minihoidoissa. Hiljalleen trendi on rantautumassa meillekin.

Käväisimme Kaisan kanssa aamulla Helsingin Sokoksella, jossa tutustuimme Lancômen uudistettuun osastoon, minikasvohoitoon ja saimme vielä pikameikinkin. Testaamaamme uutuutta on tehty osastolla jo loppukesästä alkaen. Voipi siis olla, että osalle teistä tämä on jo vanhaa tietoa. Kerromme silti. Minihoito tarjotaan henkilölle, joka ostaa jonkun Lancôme-hoitotuotteen.

Puhtaalle iholle levitettiin ensin reilusti Génifique-seerumia, joka imeytettiin ultraäänilaitteella. Hyvin hurahti ihoon, laitepään pienoinen lämpö tuntui mukavalta. Hoito viimeisteltiin voiteella, johon sekoitettiin öljyä, ja seos hierottiin ihanan rentouttavin ottein kasvoille. Iho näytti heleältä ja tuntui pehmeältä.

Lopuksi Lancômen meikkitaiteilija Sara Murto teki pikameikin kauden väreillä ja antoi meikkivinkkejä.

Lancômen uudet palvelut löytyvät Sokoksen ja Stockmannin Helsingin ja Tampereen tavarataloista. Tutkaile myös muiden sarjojen osastoja, siellä saattaa olla samantyyppistä palvelua.

Sini ja Kaisa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *