Hoitolahoito, kiitos

Hoitolalahjakortti on yksi joulun toivelahjoista. Eikä ihme. Lähes kaikilla on tavaraa aivan liikaa, ja hoitolalahjakortti mahdollistaa henkilökohtaisen hemmottelun.

Sameus pois

Kävin EL-Salongin Exuviance-kasvohoidossa, joka alkaa alkupuhdistuksen jälkeen tehokkaalla, 20-prosenttisella glykolihappokuorinnalla. Tämä tuntuu paikoitellen hetken kirvelyltä – ennen kaikkea nenänpielissä. Lisäksi se tuntuu hengityksessä – onneksi vain hetkisen.

Tämän jälkeen alkaa paras vaihe: kasvohieronta, jonka aikana vaivun nirvanaan. Tämän jälkeen on mahdollista saada mekaaninen ihonpuhdistus. Muutama nipistys komendoraudalla on mielenkiintoinen vastakohta hieronnan rentouttavalle vaikutukselle. Onneksi poistettavaa ei ollut paljon, koska eihän tuo komendorautakäsittely mikään hemmottelu ole. Tämän jälkeen kasvoille levitetään kalvomainen naamio.

Hoito päättyi loppuvoiteisiin. Peilistä näkyi terveesti hehkuva iho, sameus ja väsymys olivat pois.

Exuviance-hoito maksaa 95 e / 90 min ja ihonpuhdistuksen kanssa 105 e / 120 min.

Reviderm CellJET, jatka kotona

Entäpä jos ostaisitkin hoitolan ja kotihoidon risteytyksen?

Kävin taannoin Maarit Leikosken hoitolassa, jossa Maarit teki minulle Reviderm CellJET -kotihoitolaitteella tehtävän hoidon. Samalla hän neuvoi, miten itse hoidan parin viikon ajan kasvojani tällä kotiin lainattavalla laitteella. Näin hoitolahoidon tehoa voidaan pitää yllä kotona.

Reviderm CellJET on ultraäänilaite, joka muistuttaa jättikokoista kynää. Laitteen ohjelma kestää 12 minuuttia eli ihan inhimillinen aika, jonka jaksaa tehdä joka ilta kahden viikon ajan. Laitteen teho on suurempi kuin kaupoissa myytävien laitteiden. 

Puhdistuksen jälkeen kasvoille levitetään geeliä, joka toimii ultraäänen välittäjänä. Käsittely aloitetaan kaulalta ja edetään rauhallisin, pyörivin liikkein ylös. Ensimmäisen harjoittelun jälkeen käsittelin kasvoni, kun katselin iltauutisia. Tätä tehdessä ei siis tarvinnut eristäytyä kylppäriin. Kasvoille levitettiin joka ilta C-vitamiinia, joka sekoitetaan jauhepallosta ja nesteestä – silloin vitamiini on stabiili.

Parin viikon systemaattisen hoidon jälkeen ihoni oli elinvoimainen, sameus oli kadonnut ja iho tuntui napakalta.

Parin viikon jälkeen lainassa ollut laite palautetaan hoitolaan.

Kosmetologin tekemä alku- ja loppuhoito, kahden viikon laitevuokra ja kotihoitotuote maksavat yhteensä 570 euroa.

Kaisa

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *