Huiput pärjäävät

Kun kampaamon fokus on laadussa ja ammattitaidossa, asiakkaita riittää. Tamperelainen kampaamo palkittiin kansainvälisessä kisassa.

Kansainvälinen BVA-tutkimuslaitoksen mystery shopping -ohjelmalla testataan Kérastase-kampaamoiden palvelun laatua eri maissa.

Helmikuun alussa tamperelainen Kimmo Alarotu koki positiivisen yllätyksen, kun pohjoismaisessa tilaisuudessa Kööpenhaminassa hänen Hair Garage Kérastase Institute -parturi-kampaamonsa palkittiin parhaana. Koko maailman keskiarvoprosentti oli 58 %, Pohjoismaiden 65 % ja Hair Garagen 94 % – siis ihan eri tasolla kuin muiden. Ihan huippua! Kimmo voi olla ylpeä huomionosoituksestaan.

Toisaalta en yhtään ihmettele Kimmon ja hänen kampaamonsa menestystä. Olen kerran käynyt hänen liikkeesään Tampeella ja ollut suorastaan mykistynyt. Kaikki on siistiä (myös takatiloissa), palvelu huipputasoa, asiakasta kunnioittavaa ja ammattitaito loistavaa. Eihän siinä voi muuta kuin menestyä. Kaiken lisäksi hän on miellyttävä, todellinen herrasmies.

Naiselo 45+ onnittelee Kimmoa ja Hair Garagea.

Naiselon marraskuun inspiraatiopäivän aikana Hiushuone Pointin Pirjo Honkanen innosti blogin lukijoita niin tehokkaasti, että moni olisi halunnut varata häneltä ajan. Pirjo avaa ajanvarauksen aina puoleksi vuodeksi. Kun hän tuon tilaisuuden jälkeen avasi taas puolen vuoden kalenterinsa, ajat menivät muutamassa tunnissa – koko puoleksi vuodeksi.

Entä sitten omat kampaajani Aune Peeterman Hiushuone Dandyssä ja Kaisu Pakola Inochissa? Heillekin pitää aika varata ajoissa, jos mielii päästä Aunen tai Kaisun käsittelyyn. He ovat työssään tinkimätömiä. He osaavat leikata haasteelliset hiukseni niin, että ne asettuvat kauniisti myös kotikonstein.

Kyllähän se on niin, että laatutyö takaa asiakkaat onpa kyse kampaajasta, vaatekauppiaasta tai remppamiehestä. Tietty tinkimättömyys on hyvä, ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen ovat tärkeitä.

Kaisa

Kuva Hair Garage

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *