Huivin viemää

Olen huivien suurkuluttaja. Kietaisen usein kaulaani huivin lämmikkeeksi.

Vaikka suosin huiveja, olen kuitenkin aika rajoittunut niiden suhteen: suosin lähinnä suuria, pehmeitä villa-, kashmir- tai kashmir-silkki -huiveja. 70 x 70 -kokoiset tätihuivit tai silkkiset suorakaiteen malliset saavat jäädä kauppaan.

Huiveilla on helppo muuttaa asun ilmettä, saada siihen twistiä tai rouheutta – huivista ja kietaisutavasta riippuen.

Tämän talven huivimuoti suosii muitakin huivimalleja kuin isoja ja muhkeita.

Tässä muutamia ideoita Köpiksen näytöksistä.

Kaisa

Kuvat

1. Paksu, suorakaiteen mallinen huivi lämmittää, mutta jää levymäisesti. Sopii hyvin hoikalle, pitkäkaulaiselle ja pienirintaiselle.

2. Ohuehko, suorakaiteen mallinen huivi kieputettuna kaulan ympärille sopii aika monelle vartalotyypille, jos sitä ei kiedota kovin tiukasti. Parhaimmillaan sellaisella, jolla kaula ei ole kovin lyhyt, ei kaksoisleukaa eikä leveitä hartioita.

3. Rento hapsuhuivi tuo volyymia ylävartaloon. Se sopii hyvin esimerkiksi päärynävartaloiselle.

4. Kapea, ohut ja pitkulainen huivi tuo ilmettä asuun, kun sen päät jätetään taakse. Jotta tuo viritys pysyisi paikallaan, niskan kohdalle on hyvä laittaa kiinnitys esimerkiksi rintakorulla. Tällainen sopisi esimerkiksi tiimalasille ja hoikalle, miksei myös omenalle, jos hänellä on pitkähkö kaula.

5. Iso puuvillahuivi on kiedottu tiukasti kaulan ympärille aivan kuin kyse olisi myllyn kivestä tai niskatuesta. Tällainen vaatii pitkää kaulaa ja pitkää kroppaa.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *