Hulkkonen sisustaa

Meikkitaiteilija Raili Hulkkosen tunnusmerkkejä ovat vahva silmämeikki, punaiset huulet ja alati vaihtuvat, näyttävän värikkäät silmälasit.Mutta millainen koti Raililla mahtaisi olla? Sen sinäkin saat selville ensi kesänä Vantaan asuntomessuilla.

NCC Rakennus Oy kutsui kolme tunnettua julkkista sisustamaan Spinelli-kerrostaloasunnot messuille. Kaksi muuta sisustajaa ovat toimittaja-juontaja Ellen Jokikunnas ja rokkari Olli Herman. Kaikki kolme asuntoa kannattaa katsastaa.

Railin valitsemat värit ja huonekalut ovat vahvoja ja näyttäviä. Esillä on hänen henkilökohtaisia tavaroita, kuten silmälaseja, meikkejä, koruja, hajuvesiä ja valokuvia Railin meikkaamista henkilöista.

”Kannatan yksinkertaisuutta. Haluan antaa vinkkejä vahvoista väriyhdistelmistä ja kannustaa rohkeuteen. Seinät ovat tummanharmaat, mutta eivät tylsät. En ole verhoihmisiä, siksi verhot uppoutuvat seinän väriin. Halusin petrolin värisen sohvan ja yhden väripilkun. Se on ihanan vihreä nojatuoli.”
Makuuhuonetta sisustuksessa ei ole, sen tilalla on Railille tärkeä työhuone. Divaanilla voi levätä ja suunnitella tulevia töitä.

Sisustusta kannattaa katsella tarkkaan ja poimia kätevät ideat. Miksi piilottaa kauniit asusteet kaappeihin ja laatikoihin. Raili on ripustanut ne näyttävästi silmän iloksi. Työhuoneen seinälle on pingotettu kaksi verhovaijeria. Niissä roikkuvat Railin tunnusmerkit eli silmälasit ja korut. Idea, joka nappasin heti työhuoneeseeni.

Olohuoneen seinälle on koottu ryhmä erilaisia taulunkehyksiä. Niihin laitetut valokuvat kertovat tarinaa Railin lukuisista matkoista.

Kylppärin silmänilo on lasihyllykkö, johon Raili on tuonut osan hajuvesikokoelmastaan. Parvekkeella on hylly yrttiruukkuja varten, valkoisia kukkia, kahvinurkkaus ja nojatuolit vaikkapa kuohuviinin siemailua varten.
”Elämä on nauttimista varten. Se saa näkyä myös sisustuksessa.”

Sini

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *