Hulkkosen kauneusopissa – osallistu kilpailuun!

Oletko huomannut, että kosmetiikkakaupoissa ja apteekeissa järjestetään kauneusiltoja, joissa jaetaan ihonhoito- ja meikkineuvoja? Kävin kuuntelemassa Bottega Verden järjestämässä tilaisuudessa Raili Hulkkosen vinkkejä.

Bottega Verde on italialainen luonnonkosmetiikkasarja, jota myydään oman liikkeen lisäksi verkkokaupassa ja kymmenissä apteekeissa. Suomessa sarja tekee yhteistyötä myös huippumeikkaajien, kuten Raili Hulkkosen kanssa. Tällä kertaa tilaisuus on Ympyrätalon apteekissa Helsingissä. Ihonhoito ja kauneus kiinnostaa, tupa on täynnä.

Raili kyselee naisilta heidän ihonhoitotottumuksistaan, kannustaa ja motkottaa. Tapansa mukaan, pohjalaisen suorasti.
-Ihovoiteita käytetään kuin lääkkeitä, kuuri eli purkki loppuun saakka. Vasta sitten on lupa odottaa hoitotuloksia. Ei se käyttämätön purkki kaapissa ihoa hoida. Laiskalle riittää puhdistusaine ja 24-tunnin voide, jota käytetään aamuin, illoin. Ihanteellista olisi käyttää päivä-, yö- ja silmänympärysvoidetta joka päivä. Niitä voi täydentää seerumeilla ja naamioilla ihon voinnin mukaan.
Joku perustelee kiireellä ihonhoidon laiminlyöntiä.
-Naamion voi levittää vaikka imuroinnin ajaksi.
Raili suosittelee sarjan glykolihappoa sisältävää naamiota, joka poistaa karheuden ihon pinnalta ja heleyttää ihoa. Näin voiteetkin imeytyvät paremmin.

Myös meikkaminen kiinnostaa, vaikka naiset eivät kovin meikatuilta näytäkään. Nyt Raili pääsee vauhtiin. Hän on matkasaarnannut ihonhoidosta ja meikkaamisesta vuosikymmeniä. Silti naiset aina kysyvät samaa: miten meikkivoidetta käytetään ja silmät meikataan.
-Jos ette mitään muuta laita kasvoille, niin levittäkää meikkivoide. Se suojaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Mikään meikki ei näytä miltään, jos muu naama on kirjava. Meikkivoide on hoitovoiteen jatke ja sitä laitetaan joka päivä.
Kiire ei ole syy jättää laittamatta, Raili kannustaa. Samalla hän neuvoo, että jos on kiire, niin kannattaa kokeilla BB- tai CC-voidetta. Niissä on kosteutta ja väriä samassa.

Raili haluaa pitää meikkaamisen yksinkertaisena. Hän muistuttaa, että trendimeikkikuvat tuovat esiin muotia. Aikuiselle naiselle on tärkeämpää, että meikki sopii ja korostaa käyttäjänsä hyviä puolia.
Silmien meikkaaminen koetaan lähes ylivoimaisena. Raili kannustaa kokeilemaan näin: luomelle ensin luomivärinpohjustajaa, sitten yhtä tummahkoa väriä koko luomelle, rajaus ripsien tyveen ja ripsiväriä ripsiin.
-Ei tarvitse erotella arkimeikkiä tai iltameikkiä. Sama meikki kelpaa molempiin tilanteisiin. Illalla voi laittaa meikkiä hieman vahvemmin.

Tutustun samalla myös Bottega Verden tuotteisiin. Hinta-laatusuhde yllättää positiivisesti.

Päätimmekin Kaisan kanssa järjestää kilpailun, jotta mahdollisesti sinä pääset tutustumaan tuotteisiin.
Vastaa kysymyksiin 15.1.2015 mennessä sähköpostilla.
Palkintona on kaksi tuotesettiä, jotka sisältävät ihotyyppisi mukaisen kasvovoiteen, seerumin ja silmänympärysvoiteen.

A Käytkö yritysten järjestämissä ihonhoito- tai meikki-illoissa kaupoissa tai apteekeissa?
B Jos käyt, oletko saanut niistä ideoita ja noudatatko niitä?
C Miksi et käy?

Sini

Kommentit (4)
  1. Asun niin pienellä paikkakunnalla, että täällä on todella harvoin ko. iltoja. Pari kertaa olen päässyt tälläiseen tilaisuuteen ja pidin kovasti. Toisella kerralla sain vinkin, että meikkivoide kannattaa levittää hieman kostealla meikkisienellä. On ollut todella hyvä vinkki, käytän päivittäin.

  2. Käyn yritysten tilaisuuksissa. Ja kyllä, olen saanut ideoita joita muokkaan omaan tyyliini sopivammiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *