Naiselo 45+
Naiselo 45+

Huolettomat kutrit

Seuraava kampaamoaika on varattuna. Vaihtaisinko hiustyyliä?  En varmaan ole ainut, joka miettii tuota.

Pohdinnan pohjaksi katselin hyvin tarkkaan syksyn hiusinfoissa trendejä.

Yhteistä kaikissa infoissa on ollut hiustyylien tietty huolettomuus. Jokaista suortuvaa ei asetella tarkasti, vaan niissä saa olla tuulen tuiverrusta tai sormin aseteltuja lopputuloksia.

Jakaus on toisella puolella päätä. Otsatukka on nyt vedetty sivulle.

Kiharaa

Surffisuortuvat ovat edelleen muotia. Niiden lisäksi näyttävät, mutta huolettomat kiharat ovat ajankohtaiset. Loiva tukikäsittely voi tuoda sopivasti loivan kiharan, jos hiukset eivät ole kovin taipuisat. Toisaalta muotoiluraidalla tai ”kiharrusautomaatilla” tehdyt ovat hyvä vaihtoehto, koska seuraavan pesun yhteydessä tyyliä voi taas vaihtaa suoraan.

Kiharat tuntuvat jotenkin ihanan naisellisilta olematta tätimäisiä. Kiharoita ei kammata tai harjata, vaan asetelleen vain sormin. Tarvittaessa näyttävyyttä lisätään sormitupeerauksella.

Kiiltävää suoraa

Jos laineet tai kiharat tuntuvat vieraalta, suorista, latvoista taivutetuista vaihtoehdoista voi löytyä se uusi oma tyyli.

Toispuoleisuus saadaan aikaan mm. ohimon kohdalla olevan jakauksen myötä. Otsatukka on joko pikkutyttömäisen pyöreä tai pitkähkö otsalta toiselle puolelle vedettynä.

Lyhyet hiusmallit ovat graafisesti leikattuja ja toispuoleisia.

Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *