Naiselo 45+
Naiselo 45+

Hups, piti testata pikkuhoususuojia mutta päädyimme koristelemaan kukkaa

Kaupallinen yhteistyö: Johnson & Johnson Consumer Nordic

Nyt puhutaan erilaisten valumavikojen hallinnasta. Ikäviähän ne ovat, mutta onneksi niiden kanssa ei enää tarvitse tuhertaa kuin joskus nuoruudessa. Kiitos uudenlaisten ja superohuiden pikkuhousunsuojien.

Pikkuhoususuojia käytetään tietysti siihen tarkoitukseen, johon ne ovat tarkoitettu eli nappaamaan niukkoja vuotoja, tiputtelua, valkovuotoon, haarojen väliin putkahtavien hikoiluläiskien kätkemiseen tms.

Kovin usein jämähtää johonkin kerran hyväksi havaittuun eikä huomaakaan tuotekehittelyn saavutuksia. Onneksi meitä pyydettiin kokeilemaan uusia o.b.-pikkuhousunsuojia. Ne ovat täydellisen huomaamattomia, ohuita, silti ne nappaavat ja pitävät vuodot sisällään. Esimerkiksi niukkojen housujen alta näiden suojien rajat eivät näy lainkaan.

ob aloitus

o.b. -pikkuhoususuojien ihoa vasten tuleva puuvillapinta on miellyttävän pehmeä. Se hengittää ja sitoo kiitettävästi kosteutta. Jopa hikijumpan tai rivakan sauvakävelyn ajan suoja pysyy paikallaan.

ob tuotteet

Kokeilimme sekä Liners Super Thin (20 ja 40 kpl)- että Liners Normal (34 ja 58 kpl) -pikkuhoususuojia. Jos tarvetta on, saatavana on myös Liners Extra Long (24 kpl) -vaihtoehto.Hinnat 1,90-3,50 euroa / pakkaus.

Innostuimme suojia syynätessä ideoimaan niille myös muita käyttökohteita, sillä imukykynsä ja pehmeytensä vuoksi niitä voi käyttää myös muissa tilanteissa. Me ideoimme, kokeilimme ja käytimme uusia käyttötapoja pikkuhoususuojille. Vapise Niksi-Pirkka. Nyt tulee Niksi-Naiselo!

1 Kapeakärkisten kenkien kärki nousee helposti kippuralle. Kun kärkeen työntää pikkuhoususuojan, tämä ongelma minimoituu. Rullaa suoja niin, että teippipuoli jää ulkopuolelle ja työnnä kengän kärkeen.

ob kenkien kärki

2 Pikkuhoususuojan teipittömällä puolella voi myös kiillottaa kenkiä. Tämä on näppärää vaikka matkoilla, jos kengät ovat pölyiset eikä kenkienhoitovälineitä ole mukana (kenellä on?).

3 Olemme myös kokeilleet kenkien päkiäpehmusteena. Leikkaa suoja kahtia ja laita palat päällekkäin ja laita kenkien sisäpohjaan päkiän kohdalle. Tämä ei tietenkään kestä ikuisuutta, mutta kyllä sillä yhden illan tantsut pelastaa.

ob päkiäpehmuste

4 Eikö mukaan tullut puuteripaperia, ja kasvot kiiltävät kuin peili? Ei hätää. Paina kasvoja pikkuhoususuojalla – ja kiilto on pois.

5 Jos vanulaput ovat loppu, voit pelastaa tilanteen pikkuhoususuojapalalla. Siihen vain silmämeikinpoistoainetta ja meikin puhdistus voi alkaa.

6 Meikkisiveltimen puhdistus käy hetkellä, kun suihkautat siveltimeen siveltimen puhdistusainetta ja pyyhit pikkuhoususuojaan. Teipin ansiosta suoja pysyy helposti paikallaan pyyhkimisen aikana.

ob meikki pois

7 Pyöräillessä nousee helposti hiki pintaan. Ei ole kiva, jos otsalle kihonnut hiki valuu silmille. Leikkaapa pikkuhoususuoja kahtia pituussuuntaan ja liimaa puolikas kypärän sisäpuolelle otsan kohdalle.

8 Hikiläntit kainalossa näyttävät rumilta ohuessa vaatteessa. Hikilappuja on vaikea löytää kaupoista. Ei hätää, tähänkin löytyy oiva pelastus pikkuhoususuojista. Ei muuta kuin liimataan suojat vaatteeseen kainaloiden kohdalle.

ob hikilappu

9 Entäpä kun orkidean kukat ovat jo kuihtuneet, onko mitään tehtävissä? Siihenkin apu löytyy pikkuhoususuojapakkauksesta – tai lähinnä teipin suojaavasta muovista. Teepä niistä rusetteja ja pujota ne orkidean tukikeppiin. Eipä ole enää ankea kasvi.

ob-kukka

KILPAILU

Ovatko o.b.-pikkuhoususuojat tuttuja, oletko kokeillut niitä? Osallistujien kesken arvomme vuoden o.b.:t, palkinnon arvo 80 euroa.

Laita vastauksesi tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai sähköpostiin toimitus@naiselo.fi kera nimesi, osoitetietosi ja puhelinnumerosi (nämä tiedot nopeuttavat palkinnon toimitusta. Emme käytä niitä markkinoinnissa). Vastausaikaa on 10.6.2017 saakka.

Sini ja Kaisa

Kommentit (7)

  1. Xeveliina

    Harvemmin tulee käytettyä pikkuhousunsuojia, mutta o.b:n tamponit ovat kyllä parhaita!

  2. päivi

    tuon pyöräilykypärävinkin aion hyödyntää, sillä kypäräni hikinauha on ihan rispaantunut. kiitos vinkistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *