Naiselo 45+
Naiselo 45+

Hyvää Roosa nauha -päivää

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää, jolla kerätään varoja Syöpäsäätiön tutkimustoimintaan. Roosaa silkkinauhaa käytetään eri puolilla maalmaa symboloimaan rintasyövän vastaista taistelua.

michael-monroe-hires

Joko olet ostanut Michael Monroen suunnitteleman Roosa nauha -rintakorun? Tai ostanut muita Roosa nauha -tuotteita, joiden hinnasta osa menee kampanjan hyväksi.

Koko lokakuun ajan järjestetään erilaisia tapahtumia eri puolilla maata. Syöpäjärjestöjen jäsenyhdistysten tapahtumia voit katsastaa  täältä.

Voit myös osallistua virtuaalikeräykseen: perustaa oma potti tai ottaa osaa jo valmiiseen pottiin. Lisätietoja täältä

Entäpä jos perustaisit pienarpajaiset tai pitäisit huutokaupan ja lahjoitat tuoton Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräykseen. Lahjoituksen voi tehdä täällä.

Lokakuu on vaaleanpunainen rintasyöpätutkimuksen ja potilaiden tukemisen hyväksi.  Rintasyöpä yleistyy jatkuvasti. Vuosittain noin 5 000 naista – jonkun isoäiti, äiti, puoliso, sisar tai ystävä – sairastuu rintasyöpään. Joka 8. suomalainen nainen sairastuu rintasyöpään jossain vaiheessa elämäänsä.

Syöpäsäätiö toimii lahjoitusvaroin. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen tukija.Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta, vaikuttaa siihen että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Keräyksellä tuetaan ensisijaisesti rintasyövän vastaista työtä.

Kaisa ja Sini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *