Hyvästi kuivat silmät!

Kaupallinen yhteistyö: Piiloset

Taas on se aika vuodesta, kun silmät punoittavat, tuntuvat kuin olisivat sahajauhoa täynnä ja näkökin on epäskarppi. Toki kostutus auttaisi, mutta sitten menee meikki?

piiloset ja lamppu

Innostuimme heti, kun meiltä kysyttiin, kiinnostaako testata BioDrop MD Spray -silmäsuihketta.  Se on kuivien silmien, silmäluomien ja silmänympärysihon kostutukseen kehitetty silmäsuihke. Tuotteen teho perustuu tyrniöljyn ja hyaluronaanin tutkittuihin kosteuttaviin ominaisuuksiin.

Meillä molemmilla on taipuvuutta kuivasilmäisyyteen. Sen taustalla on usein häiriö silmän pinnan kyynelkalvossa, josta vettä haihtuu liian nopeasti.

Sini: Testasin suihketta pitkinä kirjoituspäivinä, jolloin tuijottelin kahta näyttöruutua aamusta iltaan. Ilman silmien kosteutusta en siitä yleensä selviä. Lisäpotkua kuivuuteen antoi ulkona ollut paukkupakkanen, joka tuntui myös sisäilman kuivuutena.

Käytän kostutustippoja melko usein. Niiden päiväkäytön ongelmana on ollut, että ne saavat silmät vuotamaan ja meikki sotkeutuu.

Testipäivinä meikkasin silmät ja kasvot normaaliin tapaan. Levitin iholle ja silmäluomille kosteutuksen jälkeen meikinpohjustajaa. Sitten iholle meikkivoidetta ja silmänalusille peiteainetta. Luomille rajaukset, luomiväriä ja säänkestävää ripsiväriä.

Kun silmät tuntuivat kuivilta, suihkautin BioDrop MD Spraytä. Hetken kuluttua silmiin levisi mukava kosteus. Yllätyin, ettei silmät vuotaneet yhtään, eikä näkeminen sumentunut. Tuote levittyy luomelta silmän pinnalle vahvistamaan kyynelkalvon lipidikerrosta ja näin estää veden liiallista haihtumista.

piiloset suihkaus1

Kaisa: Testijakson alussa silmäsuihke pääsikin todelliseen testiin, sillä sairastuin jouluna influenssaan. Korkea kuume kuivatti entisestään silmiä. Voi sitä helpotuksen tunnetta, kun silmille suihkautti Piiloset BioDropia!

Testijakson aikaan sisältyi myös kaksi edestakaisista lentomatkaa ja yksi risteily. Koneen ja laivan ilmastoinnit kuivattavat silmiäni. Varsinkin iltalennoilla silmät ovat kuin tikkuja täynnä. Nyt tällaista ei tapahtunut, sillä käytin ennen lentoa Piilosetin suihketta. Lentomatkat sujuivat helposti, ilman kuivuuden tunnetta.

Kirjoituspäivinä virkistin silmiäni suihkeella pari, kolme kertaa työpäivän aikana. Ruudun tuijottelu ei väsyttänyt eikä kuivattanut silmiäni, koska olin ennaltaehkäissyt mahdolliset ongelmat.

Meikkaan joka päivä. Sen vuoksi olen erityisen innoissani siitä, että BioDrop ei hävittänyt tai levittänyt luomiväriä, rajauksia eikä ripsiväriä.

piiloset ja blogi

Kiinnostuitko? Lue loppuun, siellä piilee yllätys.

Pidimme siitä, ettei tuote sisällä säilöntäaineita eikä alkoholia. Tämä on saatu aikaan pullon erikoisannostelijan suihkutusmekanismilla ja liuosta ilman vaikutuksilta suojaavalla sisäpussilla. Ne takaavat, että tuote säilyy steriilinä ilman säilöntäaineita kolme kuukautta avaamisesta.

Suihkeen käyttö on helppoa. Laitat vain suihkepullon noin 25 senttimetrin päähän ja suihkautat suljetuille silmäluomille. Parasta on, että suihke toimii myös meikin päälle, eikä sotke sitä. Tätä emme alkuun oikein uskoneet, mutta totta se on.

Harjoittele kuitenkin suihkuttamista. Suihke tulee melko voimakkaasti pullosta.

Vinkki: Ei haittaa, vaikka suihketta valuu silmänympärysiholle. Taputtele neste ihoon, se kosteuttaa mukavasti ja häivyttää hieman kuivuuden aiheuttamia pintaryppyjä. Iho tuntuu yllättävän mukavalta kosteutuksen jälkeen.

BioDrop MD Spray, 17 ml pullo, josta saa noin 300 annosta, suositushinta 23-25 euroa. Tuotetta myydään lukuisissa optikkoliikkeissä kautta maan. Tuote on kehitetty ja valmistettu Piilosetin tehtaalla Liedossa eli sillä on myös työllistävä vaikutus.

Tämä tuote jää käyttöön testiajan jälkeenkin.

Meistä tämä tuote on niin hyvä, että arvomme 5 tuotepalkintoa. Kommentoi 26.1.2017 mennessä tämän postauksen yhteyteen tai lähetä sähköpostilla toimitus@naiselo.fi, kärsitkö sinä kuivista silmistä.

Sini ja Kaisa

Kommentit (31)
 1. Ajan työkseni ja välillä silmät todellakin kuin sahanpuruja täynnä.
  Tätä täytyy kokeilla!

 2. Liian hyvää ollakseen totta 😀

  1. Hei

   Näin mekin ajattelimme, emme enää. Osallistupa arvontaan, josko voittaisit tuotteen testattavaksi. Ohjeet postauksen lopussa.

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *