Naiselo 45+
Naiselo 45+

Illallisen ja murhan liitto

Murhaava illallinen – illallinen, jonka aikana nähdään ”murha”, jota sitten selvitellään. Koukuttava idea ainakin kaikille dekkareista pitäville.

Lähdimme Sinin kanssa innolla katsomaan Helsingin Suvilahden kentälle pystytetyssä, lämpimässä teltassa esitettävää Murhaava illallinen -näytelmää. Hieman kutkuttavaa, kun emme oikein tienneet, mitä on tulossa, osallistuvatko myös katsojat / illallisvieraat murhan ratkaisemiseen tms.

Tällaisia sessioita on kuulemma mm. Lontoossa, mutta kumpikaan meistä ei ole koskaan ollut vastaavissa. Esityksen taustalla on Gurmee Teatteri, joka oli esittänyt vastaavaa viime vuonna ja se esitys oli saanut hyvän vastaanoton.

Odotukset olivat suhteellisen korkealla.

Tullessamme hämyiseen telttaan ihastelimme jännittäviä lamppuja ja pöytäkoristeita, jotka oli suunnitellut Aigars Ozoliņš.

lamppu

poyta

Tällainen illallinen-näytelmä on kiva idea, mutta valitettavasti kaikessa oli nähtävissä alkukankeutta. Näyttelijät ylinäyttelivät, joka häiristi nautintoa.

Entä sitten ruoka? Keittiömestari Filip Langhoff oli suunnitellut menun, joka olisi ollut varmasti herkullinen. Valitettavasti lämmin ruoka oli kylmää. Osa pöytäseurueestamme pyysi lämmittämään ruuan ja he kehuivat annoksiaan. Kylmät alku- ja jälkiruuat sitä vastoin saivat kaikilta kehuja.

Harmillista tuollainen hapuilu.

Jos notkahdukset saadaan kuntoon, tiedossa on viihdyttävä kokemus. Esityksiä on joulukuun alkuun saakka.

Kaisa ja Sini

Kuvat Johannes Wilenius

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *