Naiselo 45+
Naiselo 45+

Ilmakiharrin on tehnyt paluun. Mutta millainen se nykyisin on?

Oletko tuskaillut pyöröharjan ja hiusten föönauksen kanssa? Nyt on luvassa helpotusta, sillä Remington on tuonut markkinoille kätevän pyörivän ilmakihartimen. 

Rem (2)

Se kuuluu Remington Keratin Protect -laiteperheeseen. Hiuksia hellävaraisesti kohteleva laite sisältää manteliöljyä ja keratiinia. Niitä vapautuu hiuksiin muotoilun aikana ja ne auttavat hiuksia pysymään kauniina ja hyvinvoivina. Lupaus on totta, hiuksistamme tuli muutamassa minuutissa kimmoisat, kuohkeat ja kiiltävät. Tämä Remington AS 8810 Keratin Protect Rotating Air Styler -pyörivä ilmakiharrin on kaukana menneiden vuosien laitteista.

Olemme kihartimesta niin innoissamme, että pyysimme laitteita arvottavaksi myös teille.

Ilmakihartimen suunnittelussa on keskitytty käytön helppouteen. Kiharrin kuivattaa hiukset nopeasti. Kahteen suuntaan pyörivä harjaspää kietoo suortuvan kerrallaan ympärilleen ja myös vapauttaa sen. Erillisellä tyvikohottajalla saa tyveen nostetta.

Laitteessa on kaksi erikokoista harjaspäätä, tyvikohottaja, 2 lämpötilaa, viileä puhallus, ihanan pitkä kolmen metrin kääntyvä johto. Laitteen hinta on  59,95 euroa

Arvontaan osallistut näin:

 • Kerro postauksen kommenttikenttään, mikä on pahin tukkapulmasi.
 • Laita yhteystietosi sähköpostilla toimitus@naiselo.fi, jotta mahdollisen voiton osuessa kohdallesi, saisit voiton pikaisesti.
 • Voit osallistua myös pelkästään sähköpostitse toimitus@naiselo.fi.

Kilpailuaika päättyy 22.12.2017 klo 24.00.

Kaisa ja Sini

Kommentit (46)

 1. Pipsa

  Ohut suomalainen hiustyyppi.

 2. Pipsa

  Ei ole suurempia ongelmia, mutta tyypillinen ohkanen suomalainen hius.

 3. Katja

  Hiukset menee helposti takkuun eikä kampaus pysy.

 4. Sari

  Kihara tukka, joka ei ole ihan täysin kihara, mutta on kaukana suorastakin. Tukkaa on pakko laittaa ja käytän usein ilmakiharrinta, mutta valitettavasti en ole löytänyt hyvää sen jälkeen, kun entinen rikkoontui. Jospa Remingtonin ilmakiharrin olisi sellainen, kuin muutkin Remingtonin laadukkaat hiusmuotoilijat. Tervetullut tulokas hiusmuotoilun markkinoille, meille joilla pelkkä suoristusrauta ei riitä!

 5. SatuR

  Itsepäinen tukka on pulmani. Mukaan arvontaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *