Innostus tarttui

”Olen aina haaveillut, että pääsisin Raili Hulkkosen meikattavaksi.” ”Sain hyvät vinkit, miten laitan hiukseni.” ”Raili sanoi, että meikkivoiteeni on liian vaalea.” ”10+ tästä tilaisuudesta.”

Naiselo45+ -blogin ensimmäinen Puuterihuoneella pidetty Inspiraatiopäivä-lukijatilaisuus 28.11. sai erinomaisen vastaanoton.

28.11. puuterihuone

Ensimmäiseksi arvottiin, kuka onnellinen pääsee Railin meikattavaksi. Onnettarena toimi Cidesco- ja SKY-kosmetologi Katri Ainikkamäki, joka antoi myös ihonhoitoneuvoja. DSC09054

Voi sitä riemua, kun Ninan lappu nousi kulhosta. Raili meikkasi ja antoi hyviä vinkkejä aikuisen naisen meikkaamiseen, monellako luomivärillä tulee toimeen, miten rajaus tehdään, millainen on kulmakarvojen linja ja millainen on hyvä meikkivoide. Yleisö kyseli, halusi tietää lisää.

28.11. raili kertoo ja nina kuuntelee

 

28.11. raili meikkaa

Hiusmuotoilija Pirjo Honkasen puheenvuoro pani kuulijat unohtamaan ”minulla on ohuet hiukset” -mantran. Hyvillä muotoilutuotteilla hennotkin hiukset saavat volyymiä. Kun Pirjo vielä havainnollisti, miten helposti hiukset saavat runsaudentunnetta, oli takuuvarmaa, että yleisö suorastaan odotti, että pääsi ostamaan Label.m-tuotteita.

28.11. pirjo h

28.11. pirjon konsultaatio

Henkilökohtaiset ohjeet meikistä, hiuksista, ihonhoidosta ja kehysten valinnasta kiinnostivat. Naiset kulkivat huoneesta toiseen saaden vinkkejä. Liian paksut ja vaaleat meikkivoiteet saivat Railin tuomion. Kulmakarvojen linjoista syntyi myös keskustelua, puhumattakaan liian vaaleista luomiväreistä. Pirjo kertoi näkemyksensä kunkin hiuslinjasta ja millaisella tuotteella arki sujuisi.

28.11. osallistujia28.11. yleisöä3

Timo Anderssonin kehysvalikoima sai naiset huokailemaan ja kiittelemään sitä, miten erilaisia ne ovat monien muiden liikkeiden valikoimiin nähden. Monet halusivat kuulla Railin ja muiden osallistujien mielipiteet kehyksistä.

DSC09092

28.11. silmälasiraati

28.11. marjaana

28.11. kehykset

 

28.11. pauliina

Tilaisuuden fiilis oli välitön ja innostunut. Oli kiva seurata, miten toisilleen tuntemattomat innostivat toisiaan, kommentoivat ja olivat kiinnostuneita kaikesta mahdollisesta. Pauliina Laramee (toinen oikealta) esitteli Jane Iredale -mineraalimeikkejä. Hyvien ideoiden lisäksi kauppa kävi: siveltimet, meikit, hiustuotteet ja kehykset saivat uuden kodin.

28.11. siveltimet

28.11. labelm

28.11. jane iredalen meikit

28.11. tarjoilupöytä

Kolmetuntinen lukijapäivä sai niin innostuneen vastaanoton, että nyt mietimme jo seuraavan aihetta. Mikähän se olisi? Mikä teitä kiinnostaa? Laittakaapa viestiä.

Sini ja Kaisa

Kommentit (1)
  1. Kiinnostus,nahka-asunaiset,turkit,korkkarit:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *