Naiselo 45+
Naiselo 45+

Jäikö juhlista paha maku suuhun?

Suomi 100 itsenäisyysjuhlahumun tiimoilta heräsi eräässä juhlaseurueessa kiinnostava keskustelu siitä, kuinka kuplajuomasta jää joillekin ei-niin-kiva maku suuhun pitkäksi aikaa – vielä aamuksikin.  Joku kertoi kurlaavansa suutaan sitruunamehulla tai inkiväärijuomalla.  Yksi kertoi luottavansa pastillien voimaan, tosin se vie jalosta juomasta makua.

Me Kaisan kanssa jäimme koukkuun suuvesiin, joita testasimme viime kuussa. Testitulokset löydät TÄÄLTÄ.

Nyt juhlahumussa olemme huomanneet suuvedenkäytöllä muitakin etuja. Ykkösenä on edelleenkin, että puolen minuutin suuvesipurskuttelu aamuin illoin on saanut hampaat tuntumaan erityisen puhtailta ja hengityksen raikkaalta.

Sinin testaama Listerine Advanced White -suuvesi jättää hampaiden pintaan ohuen kalvon. Se tuntuu tolppaavan hieman myös punaviinin tai punaisen glögin tarttumista hampaisiin.

Kaisa on puolestaan huomannut, että mausteisen ruuan jälkimainingit eivät tuoksahda enää aamulla vahvoina, kun illalla purskuttelee hammaspesun jälkeen Listerine Total Care -suuvettä.

listerine

Suuveden jälkeen suu tuntuu raikkaalta kuin pakkasaamu.

Toki sitruunavesikin raikastaa, mutta hieman pelottaa suuhun jäävä happamuus, joka tekee vahvan happohyökkäyksen kiilteeseen.

Onko sinulla jokin hyvä kikka raikastaa suu näin juhlakaudella?

Sini ja Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *