Naiselo 45+
Naiselo 45+

Järjestystä laukkuun

Missä avaimet? Onko puhelin laukun pohjalla? Ainaista laukun penkomista.

Tämä jatkuva tavaroiden etsiminen on nyt loppu. Joskus aikoinaan näin lehdessä pienen kuvan sisälaukusta. Se sinänsä kiinnosteli, mutta pidin noin sadan euron hintaa kovana.

Sitten törmäsin Insjö-sisälaukkuun – ja heti alkoi kiinnostaa enemmän, koska hintakin, noin 30 euroa, oli kohdallaan. Tottahan toki sellainen oli saatava! Olin niin kyllästynyt isojen laukkujen tavarakaaokseen, vaikka laukuissani on joitakin lokeroita. Lisäksi vaihtelen laukkuja ja tavaroiden yksittäinen siirtely vie ainakin aamukiireessä vie turhaa aikaa.

Olen nyt käyttänyt Insjö-laukkuani pari viikkoa. Laukku on oikeasti kätevä. Riittävän suuri, siinä on tarpeeksi lokeroita kännykälle, huulipunille, kynille, käyntikorttikotelolle, kukkarolle, peilille, avaimille jne. Kaikille tärkeille tavaroille on oma lokeronsa. Sen vuoksi löydän kaikki heti, eivätkä tavarat ole yhtenä kasana laukun pohjalla.

Kaiken lisäksi sisälaukku on kevyt, koska se on nailonkangasta. Tarvittaessa siitä voi myös pyyhkäistä likatahrat pois (tosin minä käsittelin sen vielä tekstiilisuojalla, tietysti).

Olen siirrellyt sisälaukkua (vai pitäisikö sanoa laukunjärjestäjää?) käsilaukusta toiseen. Se käy näppärästi, koska kaikki tavarat siirtyvät kerralla. Sitä paitsi nyt laukkuuni ei enää ”hilloudu” kaikenlaista sälää.

Jotkut ystäväni ovat tietysti tiedustelleet, mistä laukun saa ostaa. Se käy helposti www.insjo.com-sivustolta. Vaihtoehtoja on runsaasti. Jos innostut tilaamaan, käytä koodia NAISELO, niin sinun ei tarvitse maksaa postikuluja. Säästö se on pienikin säästö. Tämä tarjous on voimassa 31.12.2014 saakka.

Kaisa

Kommentit (2)

 1. Maiju

  Mä olen omani tilannut joskus ebay.com :sta tykkään kovasti. Mulla on vain se ongelma, että mun laukunsisuslaukku on iso ja mun käyttämät laukut pieniä. Joten ei sitten sovi ihan joka laukkuun. Hakusessa olisi siis pienempi laukunsisuslaukku.

  • Kaisa Virtanen

   Moi Maiju, Insjöllä on muistaakseni erikokoisia laukunsisuslaukkuja. Tsekkaapa sieltä. Minä, joka kannan ”koko omaisuutta” mukanani, tarvitsen tuollaisen suht. ison sisuksen. Tosin ei se sentään mahdottoman kokoinen ole, koska vaihdon juuri laukkua pienempään, ja sisus sujahti siihenkin helposti.
   – Kaisa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *