Joko olet tutustunut probioottiseen ihonhoitoon?

Kaupallinen yhteistyö: Esse

Probiootit ovat tärkeitä suoliston hyvinvoinnille, nyt tiedetään niiden suotuisa vaikutus myös ihon hyvinvoinnille. Probiootit ovatkin nousseet ihonhoidon uusiksi hittiraaka-aineiksi, sillä ne antavat uudenlaisen työkalun ihonhoitoon. Lue millaisen, lopussa hyödyllinen tarjous.

Kansainvälinen The Human Microbiome -projekti on tutkinut viime vuosina ihmisen mikrobiomia. Projekti on osoittanut, että ihon ihanteellinen terveys on riippuvainen ihon pinnalla ja ihossa elävistä mikrobeista. Ihminen on ekosysteemi, joka sisältää 10 mikrobia jokaista ihmissolua kohti. Näin ollen yli puolet kehon painosta on mikrobeja.

Probioottisessa ihonhoidossa ihon oma ekosysteemi pyritään säilyttämään monimuotoisena probioottien ja prebioottien avulla. Kun iholle laitetaan hyviä mikrobeja, huonojen elinolosuhteet kuihtuvat, jolloin iho tasapainottuu.

Probioottisen ihonhoidon edelläkävijä on eteläafrikkalainen Esse Skincare -hoitolasarja. Sarjan kehittäjä on kemisti Trevor Steyn, jonka työ merkin takana perustuu akateemiseen tutkimustyöhön ja löydöksiin. Trevor keskittyi tutkimuksissaan afrikkalaisiin kasveihin. Ymmärrettyään niiden mahdollisuudet, Esse sai alkunsa. Kehitystyön lisäksi Trevor Steyn luennoi jatkuvasti aiheesta eri puolilla maailmaa ja kirjoittaa parasta aikaa aiheesta kirjaa.

esse-tuotteet

Ikääntymisen ihomuutoksia vastaan

Esse Skincare -sarjan tuotteet auttavat ihoa säilyttämään ihanteellisen mikrobitasapainon ja hidastamaan ikääntymisen aiheuttamia ihomuutoksia. Tuotteet sisältävät probiootteja ja prebiootteja. Probiootit parantavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa, ihon suojamuuria ja syrjäyttävät ihon ikääntymistä aiheuttavia mikrobilajeja. Prebiootit edistävät hyödyllisten mikrobien eli probioottien kasvua.

Tuotteiden sisältämät kasviuutteet ovat standardoituja eli jokaisessa pisarassa on sama määrä kasviuutteiden aktiiviaineita. Avainasemassa ovat myös hyvät, luonnolliset rasvahapot, sillä ne pystyvät toimimaan iholla. Tuotteiden pH on 3,5-5,5.

 Esse Scincare -sarjan tähtituote on Probiotic Serum, jossa on 50 miljoonaa elävää probioottimikrobia yhdessä pisarassa. No miten nämä elävät probiootit eivät riehaannu purkissa? Siksi, että seerumi ei sisällä vettä ja probioottibakteerit on kapseloitu. Probiootit aktivoituvat iholla, kun ne tulevat kosketuksiin ihon veden tai mieluummin kosteusvoiteen kanssa.

esse seerumi kädessä

Kiinteytystä, täyteläisyyttä ja joustavuutta ihoon

Probiotic Serum hidastaa ihon ikääntymistä parantaen kosteuden sitomista ja hidastaen elastiini- ja kollageenisäikeiden heikentymistä. Ihosta tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja joustavampi.

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja etenkin stressaantuneelle iholle tasapainottavan ominaisuutensa ansiosta.

Seerumista saa täyden hyödyn, kun sitä käyttää yhdessä Esse Plus Restorative Moisturiser, Esse Plus Defence Moisturiser tai minkä tahansa Esse Omega Moisturiserin kanssa.

Esse Skincare -sarjaa kannattaa kokeilla myös silloin, kun tuntuu, ettei mikään enää riitä iholle. Erinomaisia hoitotuloksia on saatu myös aikuisen akneihon hoidossa. Ekseemaihon hoidossa on saatu hyviä tuloksia, kun seerumia on käytetty yhdessä prebiootteja sisältävän Esse-kosteusvoiteen kanssa.

Esse-sarja on sekä iho- että ympäristöystävällinen. Tuotteet ovat luomua, niitä ei testata eläinkokeilla, ne sopivat myös vegaaneille ja raaka-ainehankinnoilla tuetaan reilua kauppaa.

Aloita tutustuminen kasvohoidolla

Jotta saat mahdollisimman hyvän hyödyn juuri sinun ihollesi parhaiten sopivista tuotteista, mene ensin kasvohoitoon Esse-sarjaa käyttävään hoitolaan. Koulutettu Esse-hoitaja tutkii ihon kunnon, mitä iho kaipaa, suosittelee hoitotuotteet ja neuvoo niiden käytön. Jo muutama oikeinvalittu tuote riittää.

esse kädet kasvoilla

Kaisa on jo ehtinyt käydä Esse-kasvohoidossa.

”Ihoni on tyypillinen sekaiho: T-alueella päivän aikana hieman kiiltelyä ja muualla kuivuutta. Talven jälkeen ihossa oli pintakuivuutta.

Hoito aloitettiin kaksoispuhdistuksella, jossa ensin käytettiin Creme Cleanser-  ja sen jälkeen Gel Cleanser -puhdistusainetta.

Tämän jälkeen oli vuorossa Microderm-kuorinta, jonka rakeet olivat minimaalisen pieniä eivätkä aiheuttaneet punoitusta poskipäillä. Kuorinnan jälkeen alkoi amino- ja hyaluronihappoja sisältävän Anti-age Galvanic Gel -tehoaineen imeyttäminen. Imeyttämisessä käytettiin galvaanista virtaa. Tällä saatiin väsähtänyt iho uuteen kukoistukseen ja apua ryppyihin ja juonteisiin.

Hierontaan käytettiin dekolteelle Facial Massage Cream -voidetta ja kasvoille probioottista seerumia. Voiteessa on mm. jojobaa, karitevoita, aloe veraa ja palmarosaa, joiden avulla kuiva iho saa apua. Hieronta oli pitkä ja rentouttava.

Kun hieronta oli ohi, kasvoille levitettiin kaikille ihotyypeille sopiva Omega Mask -naamio, jonka vaikutusaikana taisin torkahtaa. Omega Mask sisältää mm. hyaluronihappoa, rooibosta ja pellavansiemenöljyä. Loistovalinta esimerkiksi menopaussi-ikäisille.

Hoidon päätteeksi kasvoille ja dekolteelle levitettiin Ageless Serum ja Omega Rich Moisturizer -voide.

Hoidon jälkeen iho näytti ja tuntui hyvältä. Mitään punoitusta, kireyttä tai kuivuutta ei ollut. Iho tuntui napakalta useamman päivän ajan.”

Kotihoitoon Kaisalle suositeltiin: Cream Cleanser -putsaria, Toner-kasvovettä, Probiotic Serum –seerumia ja Omega Rich Moisturiser -voidetta.

”Tuo sarjan Probiotic Serum -tähtituote tuntuu aivan ihanalta. On mielenkiintoista nähdä, miltä ihoni näyttää ja tuntuu, kun olen pidemmän aikaa käyttänyt näitä probioottisia anti-age -tuotteita.”

Haluatko kokeilla?

Kiinnostaako Esse-kasvohoito? Suosittelemme kokeilemaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä hoitoon edullisemmin kuin normaalisti: normaalisti hoito maksaa hoitolasta riippuen 80-100 e. Nyt Naiselon lukijoille ja Essen uusille asiakkaille Esse-tutustumishoito -20 % / 1 tunti, sano varatessasi ”salasana” UUSI ASIAKAS.

Varaukset hoitoihin on tehtävä toukokuun aikana ja etu on voimassa heinäkuun loppuun asti – tai niin kauan kuin vapaita aikoja riittää. Hoitoloita on tällä hetkellä 17 hoitolaa ympäri Suomen. Kaikki hoitolat löytyvät listattuna täältä.

Sini ja Kaisa

 

Kommentit (3)
 1. Todella mullistava ja ilmeisen toimiva tapa ihonhoidossa. Probiootteja ollaan hyödyntämässä myös käsihygieniatuotteissa ja pesuaineissa. Ne eivät tietääkseni vielä ole kuluttajien saatavissa Suomessa, mutta idea on lähtöisin USA:sta. Olen kokeillut probioottista käsihuuhdetta ja se oli aivan ihanaa. Täysin erilaista ja hoitavampaa kuin perinteiset käsidesit. Ja kohtuuhintaista.

  Samaan tekniikkaan nojautuvat pesuaineet kiinnostavat myös. Niiden käytöstä on saatu rohkaisevia tuloksia siivouspuolelta, jossa rankat desinfiointikäytännöt ovat luoneet entistä vastustuskykyisempiä pöpöjä, joihin ei tehoa mikään. Hyvät mikrobit kuihduttavat huonot. Kiinnostava ja luonnollinen lähestymistapa. Tavalliset pesuaineet kuormittavat myös luontoa.

 2. Minulla on todella kuiva ja herkkä iho. Kävin eilen Esse-kasvohoidossa ja ostin sieltä sensitive kasvoveden, seerumin (R6) ja deep moisturaise rasvan. Iho tuntui jo kasvohoidon jälkeen kiristävältä ja myös aamulla tuotteiden käytön jälkeen. Iho jäi myös tuotteista kellertäväksi. Onko minulla vain liian kevyt rasva vai eikö tuotteet käy minulle?

  1. Hei Johanna
   Minulla on kuiva iho ja hoidon ja voiteen aloituksen jälkeen minulla oli juuri noita tuntumia. Ihoni tuntui kuivalta pari kolme päivää hoidon ja tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen. Epäilin kovin, riittääkö kosteutusteho. Sitten tilanne muuttui ja iho alkoi tuntua kosteutetulta ja pehmeältä. nämä tuotteet toimvat ieman eri tavoin kuin muut.
   Toivotaan, että sinulla käy samoin. Jos tilanne ei muutu, ehdotan että olet yhteydessä kosmetologiin, joka teki hoidon. Hän osaa neuvoa, kun on nähnyt ihosi.

   Laitathan meillekin viestiä, miten tilanne etenee. Asia kiinnostaa.

   Terveiset sateisesta Kööpenhaminasta

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *