Juhlista aattomeikkiä säihkeellä

Uudenvuoden bileissä ei kannata näyttää seinäruusulta. Pienellä ripauksella metallinhohtoa ja punaisilla huulilla erotut tapetista. 

m1

Jos et jaksa tehdä varsinaista juhlameikkiä, tee arkimeikki ronskimmalla otteella. Kerrosta luomiväriä tummemmaksi, vedä tumma rajaus silmiin, harjaa reilusti ripsiväriä. Muista muotoilla ja meikata myös kulmakarvat.

Lisää kasvojen korkeimpiin kohtiin eli otsan, nenän ja leuan keskiosaan ja poskipäihin valoa heijastavaa korostusväriä. Kokeile esimerkiksi hajusteetonta Isadora Face Sculptor Strobing -palettia, jossa on kolme erisävyistä korostusväriä. Värit levittyvät hyvin Ecotoolsin siveltimellä.

m3-001

Tee metallinhohtoinen rajaus joko aivan tumman rajauksen päälle tai sen yläpuolelle Make Up Store Glitter Eyelinerilla. Älä ujostele tuotteen kimallusta, rajaus antaa vain pientä timanttista pilkettä. Voit myös tehdä rajauksella vain pieniä valopisteitä aivan ripsien tyveen.

Lakkaa kynnet hilelakalla korumaisiksi. L’Oréal Paris Color Riche -lakassa on hopeisia, kultaisia tai mustanhohtoisia hilevärejä.

m2

Punaa huulet aivan punaisiksi. Punainen väri valaisee ja ryhdistää kasvot, antaa voimaa ja energiaa. Tästä kosteuttavasta Elizabeth Arden Beautiful Color Power Red 01 -punasta on tullut minun luottotuotteeni.   Sain punan ystävältäni Sadulta lahjaksi sairaalaan, jossa odottelin ryytyneenä polvileikkausta. Punaisen värin antama energia toimii!

Kun käytät vahvan väristä huulipunaa, rajaa ensin huulet huultenrajauskynällä ja väritä huulet kynällä kokonaan. Lisää vasta sitten päälle huulipunaa. Näin väri pysyy hyvin pidemmätkin bileet.

Sini

 

Kommentit (2)
 1. Onpa kauniit kuvat, ihana valo!

  1. Kiitos Outi!

   Luonnonvaloa ei mikään voita.
   Onnistuin nappaamaan sen pienen hetken, kun aurinko pilkahti pilvien lomasta.

   Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *