Kaiken perusta

Vaikka olisi miten hieno ja kallis mekko päällä, se ei näytä miltään, jos alusasut ovat mitä sattuu. Kaiken pukeutumisen perusta, kivijalka, on istuvat alusasut.

Mistä johtuu, että tutkimuksen mukaan valtaosa naisista käyttää vääränkokoisia rintaliivejä? Miksi nainen ostaa väärät, kun samaan hintaan saisi sopivatkin? 

Tavallisin virhe on, että ympärysmitta on liian suuri, jolloin selkäkappale nousee niskaa kohti. Toinen virhe on, että kupit ovat liian pienet, rinnat pursuavat kupeista tai rinta hyllyää kuppien yläpuolella. Olenpa jopa nähnyt sellaistakin, että käsien nosto on pullauttanut kanssasisaren rinnat liivien alapuolelle! Jos olkaimet eivät pysy paikallaan, se on merkki sopimattomista liiveistä tai olkainten ”tehdasasetuksista”, joita ei ole säädetty kantajalleen sopiviksi.

Pieni kysely naisporukassa yllätti minut täysin. Reilusta 10 naisen porukassa oli neljä, joiden liivikokoa ei ollut koskaan mitattu ja kolme, joiden mittauksesta oli kulunut vuosia! Auts!

Liivikoko pitää mitata joka kerta, kun ostat liivejä. Valitettavasti emme pysy samankokoisina, maan vetovoima tekee tehtävänsä myös rintavarustuksen kohdalla. Lisäksi kuukautiskierto vaikuttaa rintojen kokoon, turvotukseen jne. Eihän se mittaaminen mitään maksa. Eikä niitä liivimyyjiä tarvitse kainostella. He ovat nähneet kaiken, aivan kaiken.

Jos et osaa itse ostaa oikeita liivejä, käänny koulutetun liivimyyjän puoleen.

Kaisa

Kuvat Birgitta Öunapin Puuma-näytöksestä.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *