Naiselo 45+
Naiselo 45+

Kaisan mittasuhdekoulu: Häivytä pullukka keskivartalo

Haluatko näyttää hoikemmalta tai pidemmältä? Nämä on mahdollista ilman laihdutuskuuria tai rasvaimua.

Jos vaatteiden mittasuhteet ovat oikeat, näytät muutamaa kiloa hoikemmalta ja muutamaa senttiä pidemmältä. Se on pienestä kiinni, onko vaate hyvä ja imarteleva vai korostaako se huonoja puoliasi.

Hyvin harvoin sama vaate käy kaikille vartalotyypeille.

Jos senttejä on kerääntynyt keskivartalolle, älä korosta sitä vyöllä. Se vain vetäisi katseet vartalosi ongelmakohtaan. Toisaalta älä sonnustaudu leveään, telttamaiseen vaatteeseen, puhumattakaan jos se on paksua tai jäykkää kangasta. Silloin näytät lähinnä rivitalolta. Jätä kauppaan myös kiiltävät yläosat, selkeät ruutukuosivaatteet ja asut, joissa on leventäviä yksityiskohtia keskivartalon kohdalla.

Jos keskivartalolla on ”linjavika”, hoikentava linja tehdään vaatteella. Vyötärön kohdalla pitäisi olla linjakkuutta tuova kavennus, mutta myös kohtuullisesti käyttöväljyyttä. Pitkittäiset linjat ovat imartelevia.

Katso kuvakoostetta (klikkaa kuvaa, niin näet sen kokonaisena). Kuvia ei ole photoshopattu. Huomaat varmaan eron.

Kaisa

Tämä on ensimmäinen postaus uudesta Kaisan mittasuhdekoulu-sarjasta.

Kommentit (6)

 1. Heli

  Mahtavaa. Juuri noin se menee ja kuvat todistaa sen hienosti. Kiitos muistutuksesta! Kaivan kaapista pitemmän neuletakkini ja kapean lyhyemmän hameen. Kyllä se tästä 🙂

 2. Maija

  Minulla on tuo oikeanpuoleinen mekko ja toimii todellkin yllättävän hyvin pömppövatsan kanssa. Jopa ilman muotoilevia alusvaatteita. Tämä päällä minua ei ole millään uskottu ylipainoiseksi, vaikka kiistatta olen sitä.

  • Kaisa Virtanen

   Hei Maija, kiitos kommentistasi. Tuo oikeanpuoleinen mekko on ns. armelias, vaikka onkin niukkalinjainen. Napakka neulos ja linja ovat juuri oikeat. Muotoilevalla alusmekolla saa lisää siloitusta, eivätkä rintaliivien ja housujen rajat näy.
   -Kaisa

 3. patsy

  Loistava postaus. Minulla on meneillään vaatekaapin järkeistys, tuli heti mieleen pari juttua, jotka lähtee kirpparille.

  • Kaisa Virtanen

   Hei Patsy, kiitos kommentistasi.
   Hienoa, jos postauksesta oli apua myös sinulle. Mittasuhdepostauksia on tulossa lisää. Tämä oli sarjan ensimmäinen.
   -Kaisa

 4. Jani 75

  Nahkahame<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *